Print som tjänst

Publicerat: 5 mars 2020

1.Laserskrivare eller bläckskrivare?
Det beror på vad du ska nyttja skrivaren till. Bläckskrivare klarar av högkvalitativa färgutskrifter medan en laserskrivare klarar av högre volymer och är billigare per utskrift.

2.Vanlig skrivare, multifunktionsskrivare eller en storformatskrivare?
Har du endast behov av att skriva ut är en vanlig skrivare ett bra alternativ. Men vill du även kunna skanna och kopiera är multifunktionsskrivare vad du behöver.

Driver du verksamhet inom reklam- & tryckeri så är en storformatskrivare klippt och skuren för dig. Storformatsskrivaren printar allt från ritningar, roll-ups, banners till posters, informationstavlor och mycket mer.

3. Så många fler funktioner
Vilka funktioner är viktiga för ditt företag, har ni exempelvis behov av Wi-Fi anslutning, mobila utskrifter, hög utskriftshastighet, extra höga säkerhetskrav, färg eller svart/vitt? Möjligheterna är stora att anpassa lösningen för er.

4.Hur mycket vill ni betala för en utskriftslösning?
För att få full kontroll över kostnaderna för er utskriftslösning rekommenderar vi Print som tjänst. Du får då en helhetslösning med skrivare, tillval och support till en fast månadskostnad. Med det slipper ni fundera på kostnader för investering, drift och underhåll.

Läs mer om Print som tjänst

Fler blogginlägg