Vi hjälper dig hantera strategin
för din digitala kommunikation

Oavsett storlek behöver alla verksamheter hantera strategin för sin digitala kommunikation och ha en bra plan för genomförandet.

Gibon hjälper dig i alla led, från behovsanalys till hela funktionsåtaganden. Vi ser till att er digitala kommunikation svarar mot verksamhetens behov, så att ni kan fokusera på det som ni är riktigt, riktigt bra på!

Välj paketnivå

Digital marknadsföring är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

BAS

I BAS ingår en grunduppsättning för hemsida, anpassad för mobil, surfplatta och dator, samt grundläggande sökmotoroptimering (SEO).

Mer information

Mindre information

Vi startar alltid med en behovsanalys för att lära känna dig och din verksamhet. Därefter sätter vi en plan för hur ni når ut till er utvalda målgrupp på bästa sätt i digitala kanaler.

I BAS ingår en grunduppsättning för hemsida, anpassad för mobil, surfplatta och dator, samt grundläggande sökmotoroptimering (SEO).

SSL Certification (HTTPS) och backup är inkluderat och vi ser till att ni har den utbildning ni behöver för att administrera sidan.

02

STANDARD

I STANDARD adderar vi strategi för sociala mediekanaler, vi analyserar i vilka sociala kanaler ni bör vara aktiva och hur ni bäst driver innehållet i dessa.

Mer information

Mindre information

I STANDARD adderar vi strategi för sociala mediekanaler, vi analyserar i vilka sociala kanaler ni bör vara aktiva och hur ni bäst driver innehållet i dessa. Önskar ni hjälp med produktion och innehåll så erbjuder vi även det.

I STANDARD ingår även en djupare SEO-analys där vi säkerställer att er verksamhet syns i de sökfraser som är viktiga just för er.

03

PREMIUM

I PREMIUM adderas olika val beroende på resultat behovsanalys, t.ex. marknadsföring i blogg, nyhetsbrev, SEO/SEM, sociala medier och e-handel.

Mer information

Mindre information

Utöver det ni får i STANDARD ingår ett antal olika val i PREMIUM, beroende på vad vi kommer fram till i behovsanalysen:

  • Blogg
  • Nyhetsbrev & e-postmarknadsföring
  • Content marketing
  • SEM (sökmotormarknadsföring)
  • SEO-fördjupning
  • Annonsering i sociala kanaler
  • Digitala kampanjer
  • E-handel

BAS

STANDARD

PREMIUM

Behovsanalys
Hemsida/webbshop
SEO bas
Sociala mediekanaler
SEO Plus
Blogg
Nyhetsbrev
SEM
Annonsering Sociala kanaler
Digitala kampanjer