Utskriftslösning dimensionerad efter era krav

Med Print som tjänst får din verksamhet rätt utskriftslösning för att möta era behov. Vi ser till att ni har en lösning dimensionerad efter era krav på funktion, säkerhet, kapacitet och tillgänglighet.

Med Print som tjänst får ni hela er utskriftslösning hanterad till en fast månadskostnad och slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll och kan istället fokusera på det ni är riktigt, riktigt bra på!

Välj paketnivå

Print som tjänst är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

Bas

Med BAS får ni en trygg och kostnadseffektiv lösning till en överskådlig månadskostnad.

Mer information

Mindre information

Ni kan skriva ut, kopiera och skanna enligt era behov, medan vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet enligt avtalad servicenivå (SLA). Genom vår servicedesk får ni support och möjlighet att beställa förbrukningsprodukter.

02

Plus

Ni får all funktionalitet i BAS, plus säkra utskrifter genom Follow-me-utskrift.

Mer information

Mindre information

Vi övervakar er lösning och skickar automatiskt ut toner vid behov. Med Follow-me behöver användaren inte välja vilken enhet som ska skriva ut och inget skrivs ut innan användaren har identifierat sig. Det ger både en ökad säkerhet och en minskad risk för onödiga utskrifter.

03

Komplett

Ni får all funktionalitet i PLUS, samt en utökad verksamhetsnytta genom extra möjligheter.

Mer information

Mindre information

Ni får en utökad verksamhetsnytta genom möjlighet till skanningsflöden, OCR-tolkning och sökbarhet av inskannade dokument. Användarna får tillgång till all information de har behörighet till, oavsett i vilket format eller på vilken yta den lagras.

Effektivt, smart och tryggt!

Bas

Plus

Komplett

Skriva ut, skanna & kopiera
SLA
Servicedesk
Säkra utskrifter
Övervakning
Automatiskt tonerutskick
Skanningsflöden
OCR-tolkning
Sökbara dokument

Förfrågan om tjänstepaket