Utskriftstjänster dimensionerade efter era krav

Trött på tekniskt krångel och dokument i kö?

Med Print som tjänst får din verksamhet rätt utskriftslösning för att möta era behov. Vi ser till att ni har en lösning dimensionerad efter era krav på funktion, säkerhet, kapacitet och tillgänglighet. Rent praktiskt innebär det att ni leasar skrivare eller multifunktionsskrivare (inkl skanner och kopiator) genom oss på Gibon, och kopplar dessa till en och samma Print som tjänst-programvara.

Anpassade utskriftslösningar – så här funkar det!

Print som tjänst är en smart kombination av praktiska lösningar och ekonomisk paketering.

Vi på Gibon hjälper er med en väl anpassad skrivarmiljö, efter hur era behov ser ut och i enlighet med det servicepaket ni valt.

Ni som medarbetare skriver ut precis som vanligt, och vi på Gibon sköter tillgänglighet och underhåll, samt erbjuder servicedesk vid behov. I våra PLUS och KOMPLETT-paket kan ni även enkelt och smidigt identifiera er (med en tagg, kod eller kort) manuellt på den av företagets skrivare/multifunktionsskrivare som ni önskar ta emot utskriften från.

Med hjälp av detta identifikationssystem – Follow me – finns det även möjlighet att bland annat spara, föra över, spåra och hantera inskannade eller kopierade dokument. Print som tjänst sparar på så sätt både tid, pengar och administrativt arbete.

Print som tjänst är för både print, skanning och kopiering

Kopiering och utskrift med Print som tjänst:
Som kund får du ökad kontroll över historiken över kopiering och utskrift, samt kan hämta statistik på ett smidigt sätt. Detta innebär också en ökad säkerhet och miljömedvetenhet – pappersbesparade åtgärder underlättas betydligt.
Med Follow Me kan ni öka produktiviteten på utskrifterna och slipper stå i kö till en och samma skrivare, vilket också minskar sårbarheten vid ev driftstörningar.

Skanning med Print som tjänst:

  • Ni ökar säkerheten och effektiviteten med pappersburen information
  • Möjlighet att föra över skannade dokument till en specifik mappstruktur, eller exempelvis ett affärssystem.

Med Print som tjänst får ni hela er utskriftslösning (inklusive kopiering och skanning) hanterad till en fast månadskostnad och slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll och kan istället fokusera på det ni är riktigt, riktigt bra på!

Välj paketnivå

Print som tjänst är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

BAS

Med BAS får ni en trygg och kostnadseffektiv utskriftslösning till en överskådlig månadskostnad.

Mer information

Mindre information

Efter en inledande behovsanalys kan ni sedan sköta utskrifter, kopiering och skanning i linje med just era behov. Vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet enligt avtalad servicenivå (SLA). Genom vår servicedesk får ni support och möjlighet att beställa förbrukningsprodukter.

02

STANDARD

Ni får all funktionalitet i STANDARD, plus säkra utskrifter genom Follow-me-utskrift.

Mer information

Mindre information

Vi övervakar er lösning och skickar automatiskt ut toner vid behov. Med Follow-me behöver användaren inte välja vilken enhet som ska skriva ut och inget skrivs ut innan användaren har identifierat sig. Det ger både en ökad säkerhet och en minskad risk för onödiga utskrifter.

03

PREMIUM

Ni får all funktionalitet i PREMIUM, samt en utökad verksamhetsnytta genom extra möjligheter.

Mer information

Mindre information

Ni får en utökad verksamhetsnytta genom möjlighet till skanningsflöden, OCR-tolkning och sökbarhet av inskannade dokument. Användarna får tillgång till all information de har behörighet till, oavsett i vilket format eller på vilken yta den lagras.

Effektivt, smart och tryggt!

BAS

STANDARD

PREMIUM

Behovsanalys
Skriva ut, skanna & kopiera
SLA
Servicedesk
Säkra utskrifter
Övervakning
Automatiskt tonerutskick
Skanningsflöden
OCR-tolkning
Sökbara dokument