WordPress hemsida med mobile first

Vi på Gibon bygger våra webblösningar i WordPress. Vi har möjligheten att jobba dels med färdiga teman men är också specialiserade på att utveckla och skriva egen kod. Vi strävar efter att i största möjliga utsträckning undvika tunga plugins i våra wordpress hemsidor, vilket annars kan tynga ned sidorna och göra dem långsamma. På så sätt får ni som kund en högkvalitativ, unik webblösning som är skräddarsydd för er verksamhet. 

En mycket viktig fördel med detta arbetssätt är att hemsidan inte ”väger” mer än den behöver göra, vilket är en förutsättning för att sökmotorer såsom Google skall ranka den högt, och premiera den högre än andra hemsidor inom samma relevansområde. 

Fördelar med en hemsida i WordPress

Det finns många fördelar med att investera i en hemsida i WordPress för er som företag:  

När vi utvecklar använder vi moderna tekniker för att hålla webblösningarnas prestanda så hög som möjligt. Några exempel på detta är: 

  • Vi bygger ALLTID responsivt och webbproduktionen sker alltid enligt Mobile First.
  • Vi använder en boilerplate som grundar sig i Roots Bedrock som ökar säkerheten och effektiviteten i både webbutvecklingen och användandet av hemsidan för våra slutkunder.
  • Vi skriver våra stilmallar i SASS och komprimerar och packar dem till minifierad CSS vilket går snabbare för en webbläsare att läsa in. 
  • Detsamma gör vi med alla script i webbproduktionen. Vi skriver främst i jQuery och JavaScript som även de komprimeras och packas.
  • Till grafiskt material använder vi jpeg, pngwebp för rastrerade bilder och granskade och strippade svg-filer för vektorbaserade illustrationer. Även detta syftar till att genom hela arbetet med hemsidan leverera så hög kvalitet som möjligt – till så låg vikt som möjligt. 
    För filmer erbjuder vi alltid möjlighet att läsa in webm av samma syfte. 

Dessa arbetsmetoder gör att vi i princip kan skapa vilket utseende och vilka funktioner som helst till er WordPress hemsida. 

Välj paketnivå

Webbproduktion är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

BAS

Presentations-hemsida i Wordpress till fast pris och förutbestämd layout.

Mer information

Mindre information

För dig som vill ha en professionell, prisvärd hemsida som håller hög prestanda är detta ett prisvärt alternativ.

02

STANDARD

Skräddarsydd hemsida i Wordpress efter ert eget önskemål med den designen och de funktioner som ni vill ha. Här är det nästan bara fantasin som sätter gränserna.

Mer information

Mindre information

Vi sköter webbproduktionen efter den Wireframe som vi tagit fram tillsammans med er, alternativt om ni själva inkommer med en wireframe som vi tillsammans går igenom.

03

PREMIUM

För dig som vill driva e-handel skapar vi en unik skräddarsydd plattform i Wordpress världsledande E-handelsplattform WooCommerce.

Mer information

Mindre information

Här kan vi dessutom hjälpa er med kopplingar och API:er mot affärssystem för synkronisering av lagersaldon, priser osv.

BAS

STANDARD

PREMIUM

Behovsanalys
Workshop
Webbproduktion
Deploy
Grafisk manual
Produktion av innehåll
Wireframe
API-analys
Kopplingar mot affärssystem
WooCommerce (E-handel)
Till samtliga versioner av hemsidor erbjuder vi förvaltning genom Managed Hosting. Det innebär att du som användare inte behöver tänka på drift eller underhåll av hemsidan.