Hantering av era enheter

Vi hjälper er genom produktens hela livscykel, från inköp till återtag och säkerställer samtidigt minsta möjliga miljöpåverkan, samt en säker hantering och radering av känslig information.

Med Klient som tjänst får ni hela livscykeln hanterad till en fast månadskostnad och slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll.

Välj paketnivå

Klient som tjänst är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

Bas

Med BAS får ni en trygg och smart hantering av inköp, leverans och återtag av era datorer, tablets och smartphones.

Mer information

Mindre information

I behovsanalysen hjälper vi er att ta fram ett fokussortiment och sätter upp en webbshop anpassad för era behov, där ni kan beställa de produkter och tjänster som valts ut.

Vi hanterar leveransen till er och när produkterna nått slutet av sin livscykel sköter vi återtag och återvinning och ger er en kvittens på hur produkterna tagits omhand samt att och hur informationen på enheterna raderats.

02

Plus

Med PLUS får ni all funktionalitet i BAS, plus tjänster inför och i samband med leverans av era enheter.

Mer information

Mindre information

Vi hjälper er bland annat med avemballering, imagehantering, stöldskyddsmärkning, konfiguration, applikationer och DOA-tester.

I samband med leverans kan vi även sköta installationen hos användaren och ta med oss användarens gamla enheter vid samma tillfälle.

03

Komplett

Med KOMPLETT får ni all funktionalitet i PLUS, tillsammans med en heltäckande tjänsteleverans under produktens livscykel.

Mer information

Mindre information

Vi tillhandahåller Asset Management samt Servicedesk som levererar support och hantering av service-, garanti- och försäkringsärenden.

När produkterna närmar sig slutet av sin livscykel gör vi en ny behovsanalys för att ta fram en ny skräddarsydd lösning för er.

Bas

Plus

Komplett

Behovsanalys
Inköp
Avemballering
Image/konfig
Stöldskydd
Leverans
Installation
Asset Management
Servicedesk & garanti
Återtag & recycling

Förfrågan om tjänstepaket