Driftstatus

Inga planerade driftstörningar på Gibons tjänster.

Vi skapar innovativa
lösningar för digitala miljöer

Vi kan vara din helhetsleverantör av IT-lösningar och tjänster och kan hålla din hand genom djungeln av IT som är idag och hjälpa dig med din digitala utveckling. Tveka inte att höra av dig till oss om dina behov! Vi ska vara ledande i vår region på att sälja och supportera våra produkter och tjänster med fokus på kundens behov och långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Vi på Gibon tillsammans med våra leverantörer arbetar för att skapa hållbart mervärde – för våra kunders långsiktiga framgång lika mycket som för samhället och miljön. Våra kunder kan lita på att våra insatser och lösningar håller hög kvalitet. Certifieringar och värderingar av fristående organisationer bekräftar gång på gång vårt engagemang.

Vi väljer leverantörer med stor omsorg, till exempel har en av dessa ett stort engagemang för det cirkulära tänket där de t.ex. arbetar med återplantering av träd för att trygga återväxten, eller annat exempel där leverantören har installerat sex bikupor på företagskontorets tak. Intäkterna från honungsförsäljningen doneras till en rad välgörenhetsprojekt, medan bina bidrar naturligt till att bevara den biologiska mångfalden.

Vi engagerar oss också socialt genom att t.ex. stötta idrotten i Uppland, både elit- och breddverksamhet. Olika sporter som exempelvis basket, innebandy, fotboll, segling mm. Alla nivåer från barn och ungdom till dam- och herrverksamhet. Genom detta stöttar vi också projekt för att minska utanförskap av olika slag.

Vi har under lång tid benämnt våra lösningar som ”Närproducerad IT” vilket innebär att vi bor och verkar lokalt här i Uppsala. Det ekonomiska resultatet av det vi gör här i Uppsala stannar kvar inom kommunen och fortsätter att göra nytta lokalt.

Våra öppettider

Support telefontid kl 07.00–17.00
Helgfria vardagar kl 08.00–17.00
(Lunchstängt kl 12.00–13.00)
Dag före röd dag stänger vi 15.00

Har du service- och supportfrågor?

Fjärrsupport

Anslut

Kontakta Gibon Uppsala

Tel

018-66 01 00

E-post

info.uppsala@gibon.se

Försäljning: salj.uppsala@gibon.se

Ekonomi: ekonomi.uppsala@gibon.se

Service & support: support.uppsala@gibon.se

Leveransadress

Sylveniusgatan 5
754 50 Uppsala