Vi skapar innovativa lösningar för digitala miljöer

Vi kan vara din helhetsleverantör av IT-lösningar och tjänster och kan hålla din hand genom IT-djungeln och hjälpa din digitala utveckling.

Vi ska vara ledande i vår region på att sälja och supportera våra produkter och tjänster med fokus på kundens behov och långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Vi benämner våra lösningar som ”Närproducerad IT” vilket innebär att vi bor och verkar lokalt här i Uppsala. Det ekonomiska resultatet stannar kvar i Uppsala och fortsätter att göra nytta lokalt.

Vi på Gibon och våra leverantörer arbetar för att skapa hållbart mervärde – för våra kunders långsiktiga framgång och för samhället och miljön. Du kan lita på att våra insatser och lösningar håller hög kvalitet. Certifieringar och värderingar av fristående organisationer bekräftar vårt engagemang.

Gibon ❤️ våra kunder

Stefan Sjöberg – säljare digital signage, anställd sen januari 2020

IT är tacksamt att jobba med tack vare sin bredd, jag kommer tidigare från en helt annan bransch med inköp av kläder och digital marknadsföring. Även om ett initialt möte med kunden enbart handlar om en dator till en början, kan det sluta med att vi kan hjälpa till med så mycket mer. Kunden säger ofta ”Sköt IT:n åt mig, så slipper jag!” och då har vi många gånger en helhetslösning att erbjuda.

Något som Gibon är väldigt duktiga på är miljötänket kring maskiner, till exempel en printer. Ett företag kan ha hyrt den i ett par år, och vill sen byta upp sig. Den ”gamla” printern får sig då en uppfräschning med upprustning och sen kan till exempel ett annat företag eller en förening ta del av den, vi vill inte att någonting ska kasseras.

”Även om det första mötet med en kund bara handlar om en dator, dyker det ofta upp att vi kan hjälpa till med helhetslösningar – och det är ju den bredden som är så kul med IT!”

André Vintersund – leveranschef, anställd i strax över 10 år

Gibon är min första arbetsgivare och jag har inte behövt fundera så mycket på vad som annars finns där ute – det säger väl sitt tycker jag. Till en början var det bara ett jobb efter gymnasiet men efter nästan 10 år så är jag fortfarande kvar, nu med nya arbetsuppgifter och större ansvar.

Vi är lagom stora för att hålla ihop gänget, det är vi som utgör Gibon och det är vi som gör jobbet. Alla är intresserade, engagerade och drivna och mina kollegor har blivit som en utökad familj – även om det låter som en kliché. Det är det som särskiljer oss från våra konkurrenter, vi alla levererar liknande produkter och tjänster till liknande priser, men det är vi i personalen som utgör Gibon Uppsala som gör skillnaden.

”Det är människorna här som gör skillnaden och gör oss till Gibon.”


Vill du veta mer från hjärnan bakom och om vår historia?

Gibon ❤️ mervärde och hållbarhet

Våra öppettider

Support telefontid kl 07.00–17.00
Helgfria vardagar kl 08.00–17.00
(Lunchstängt kl 12.00–13.00)
Dag före röd dag stänger vi 15.00

Fjärrsupport

Anslut

Kontakta Gibon Uppsala

Tel

018-66 01 00

E-post

Försäljning:

Ekonomi:

Service & support:

Leveransadress

Arkgatan 1
754 50 Uppsala

    Kaptenen vid rodret

    I april 1996 så startades Kontorscentrum i Uppsala och då av tre unga entreprenörer då resan startade. Idag ingår Gibon i en koncern där Nilsson Invest AB är moderbolag och med Gibon har vi verksamheter i Uppsala, Gävle, Sundsvall samt numera sedan 2020 har vi även kontor i Falun och Solna. Idag är vi 60 st anställda och har en omsättning på 120 Mkr.

    Mycket har hänt under resans gång och idag så finns det fler delägare i koncernens olika bolag. Entreprenörskap är den drivande och gemensamma basen för dessa bolag och vilar på det lokala företagets kundnärhet och flexibilitet i en ständigt föränderlig lokal marknad.

    ”En gång kund, alltid kund”

    Fredrik Nilsson, VD