Publicerat: 26 februari 2024

Vårt samarbete med Microsoft ger goda resultat

Vi har sedan flera år varit Guldpartner hos Microsoft. Sedan en tid tillbaka ändrade Microsoft sitt partnerprogram och vi är därför stolta och glada att nu vara en Solution Partner inom Modern Work.

Vad innebär då Modern Work? Jo, att vi jobbar för att förbättra våra kunders verksamhets produktivitet och övergång till hybridarbete. Med Microsoft har Solutions Partners för Modern Work etablerat förmågan att koppla samman människor och processer. Med särskild kompetens inom anpassade lösningar för Microsoft Teams, Teamwork Deployment och ger mer specifika förmågor och expertis för att hjälpa till att omvandla din organisation.

Detta är ett kvitto på vårt samarbete med Microsoft, samt för oss inom Gibongruppen och hur vi strategiskt arbetar mot våra kunder för att hitta skräddarsydda lösningar anpassade för deras verksamhet. För att kunna bli en Solution Partner inom Modern Work har vi på Gibon påvisat ett större antal kunder som vi hjälpt växa i sin Microsoftplattform över tid, samt att certifiera personal inom samma kompetensområde.

 

Fler nyheter