Publicerat: 1 april 2021

Gibon har idag tecknat avtal med Ricoh vilket innebär att Gibons kunder kommer att få ett bredare produktsortiment att välja på. Det är i första hand Ricohs sortiment av interaktiva skärmar och konferenslösningar integrerat till Microsoft 365 som Gibon ser ett behov av att komplettera i sitt utbud, men även Ricohs produktsortiment av multifunktionsskrivare och grafisk produktion.

– Vi har gått från att representera enstaka leverantörer till att bli en leverantörsoberoende företagsgrupp med en multibrand-strategi. Det behövs för att kunna erbjuda den bredd av teknik som kunderna efterfrågar och hänga med i de snabba förändringar som sker idag. Vi ser nu fram emot ett långt och nära samarbete med Ricoh samtidigt som vi fortsätter jobba tillsammans med våra tidigare leverantörer, säger Mia Åslander, vd Gibon.

Ricohs sortiment av skärmar och konferenslösningar integrerat till Microsoft 365 är ett segment Gibon vill kunna erbjuda sina kunder. Det finns en stark efterfrågan med tanke på senaste årets skifte och när man nu börjar återvända till kontoren har många ett behov av att uppgradera sin befintliga konferensutrustning.

– Efter att ha följt Gibons snabba tillväxtresa, är vi mycket glada över att ha Gibon som partner och ser fram emot en spännande framtid och att samarbeta nära dem, säger Magnus Idén, National Channel Manager Indirect och SMB på Ricoh Sverige AB.

– Vi står inför en spännande framtid eftersom vi nu, genom Gibons geografiska spridning, får ytterligare möjlighet att möta våra kunder med vårt starka omfattande erbjudande, kommenterar Kjell Jansson, försäljningschef Indirekt Ricoh Sverige AB.

– Jag strävar efter att vi på Gibon centralt genom våra avtal ska förse våra medlemsbolag med de absolut bästa förutsättningarna för att göra våra kunder nöjda och därigenom också bygga lönsamma verksamheter, säger Mia Åslander, vd Gibon

Gibon erbjuder digitala lösningar för mindre och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har 170 medarbetare på 19 orter och en omsättning på 400 miljoner.

För mer information, vänligen kontakta:

Gibon Sverige AB
Mia Åslander, vd Gibon Sverige
Tel: 076-188 91 77
E-post:

Ricoh Sverige AB
Magnus Idén, National Channel Manager Indirect and SMB, Ricoh Sverige AB.
Tel: 070-826 14 38
E-post:

Fler nyheter