Publicerat: 12 januari 2021

Vill du berätta lite om vad du ska göra på Gibon‎‎‎

Jag ska projektleda Gibon Sveriges centrala projekt samt ansvara för den strategiska och operativa utvecklingen av Gibons webshop. I mitt arbete kommer jag att fokusera på att skapa tillväxt och ökad lönsamhet för Gibons medlemsföretag.

Vill du berätta lite om din historik, vet ju att du har många strängar på din lyra och testat på en hel del olika saker tidigare!

Jag älskar utmaningar och har därför rört på mig en del, till exempel kände jag mig så dålig på engelska så jag såg ingen annan utväg än att flytta till Kalifornien, där jag arbetade under ett år och blev bekväm i språket. Jag har studerat i Barcelona och spenderat ett par år i grannlandet Norge (Oslo och Trondheim) där jag jobbade på lager och sedan som make up artist. Där insåg jag att siffror och affärsstrategier var något som verkligen intresserade mig, så jag landade i att det var affärsutveckling jag ville hålla på med. Detta ledde till studier, en civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi på Chalmers, för att kunna förverkliga detta. Närmast kommer jag från Knowit där jag jobbat som managementkonsult inom IT Strategi.

Varför valde du just Gibon som arbetsgivare?

Jag fick snabbt en väldigt bra känsla för kulturen på företaget. Förmågan att leda sina medarbetare för att möjliggöra utveckling, personligt och professionellt, är viktig för mig och det vet jag finns här. Att få komma in i ett företag som är i ständig rörelse och utveckling mot tydliga mål, och få en betydande roll i resan för att uppnå dessa kändes helt rätt!

Ser du fram emot att få komma igång, är du taggad?

Det ska bli extremt roligt att få starta upp på riktigt, och när läget tillåter – komma ut och lära känna de olika kontoren och se all kompetens som finns i samlat i bolagen!

 

Fler nyheter