Publicerat: 20 november 2018

Äntligen öppnar vi dörrarna till Gibons nya webshop. En portal som är till för att förenkla allas vår vardag. En shop där du som kund hittar dina avtalade produkter till överenskomna priser, med snabba leveranser och automatiserade flöden.

– Förutom att utveckla ett användarvänligt gränssnitt med en enkel köpprocess fokuserar vi på att bygga en affärsportal där du med lätthet kan hitta dina produkter, en skräddarsydd webshop anpassad efter just dina behov, säger Björn Enjebo, projektledare på Gibon.

Webshoppen har i dagsläget ett sortiment på hundratusentals produkter och utbudet är anpassningsbart för varje enskilt företag, både när det gäller pris och sortiment men även utformning efter vad som passar kunden bäst.

– Ett av huvudmålen med webshoppen är att automatisera och effektivisera flöden. Så att vi, istället för att lägga tid på administration, kan ägna mer tid åt att hitta rätt lösningar till våra kunder och därmed skapa ännu större kundnytta, fortsätter Björn Enjebo.

Avsikten är att det bemötande och den professionalitet du upplever när du möter Gibons medarbetare avspeglar sig i webshoppen. Därför är våra kunder en viktig del i shoppens framtida utveckling och ständiga förbättringsåtgärder – webshopen kommer att växa tillsammans med våra kunder.

Har du några frågor gällande Gibons Webshop är du varmt välkommen att kontakta din lokala säljare för mer information. Vill du börja handla? Besök webshop.gibon.se

Fler nyheter