Publicerat: 2 juni 2023

Vi välkomnar Emmy Blom som ny marknadsansvarig på Gibon Sverige!

Vill du berätta lite om din roll och vad du ska göra på Gibon?

Min roll som marknadsansvarig handlar marknadsföring, kommunikation och att bygga vårt varumärke. Att försöka skapa enkla och värdefulla budskap som speglar de fantastiska erbjudanden vi på Gibon har. En del av rollen blir också att stötta kontoren i deras utmaningar. 

Berätta lite om din historik i yrkeslivet, vad har du gjort tidigare?

Jag läste Kommunikation-och PR vid Mittuniversitet, och blev färdigutbildad år 2020. Sedan dess har jag arbetat som kommunikationsansvarig på Företagsutbildarna. 

Vad gör du när du är ledig?

Jag brukar skämta och säga ”när jag är ledig passar jag på att jobba”, något som till viss del stämmer då jag är engagerad i Kvinno- och ungdomsjouren Vändpunkten här i Hudiksvall och Nordanstig. Att arbeta mot mäns våld mot kvinnor är min hjärtefråga, och det arbete vi på jouren gör är något jag verkligen brinner för. Utöver det älskar jag den balanserande kombinationen av styrketräning och smågodis. 

Varför valde du Gibon?

Jag står på perrongen och Gibontåget kommer in. Resan går mot framtiden och utveckling. Passagerarna är taggade, drivna och kompetenta. Om jag vill kliva på? Utan tvekan!

Fler nyheter