Publicerat: 1 mars 2024

Max från Gibon Sundsvall

 

Vem är du och vad gör du på Gibon?
Jag heter Max och är Servicetekniker på Gibon sedan tre år tillbaka men har två års bakgrund innan det. Att jobba som servicetekniker handlar mycket om att hitta lösningar, det kan vara allt från att laga kaffemaskiner till att fixa skrivare som fått papperstrassel. Så en hel del studerande i manualer och samarbete med kollegor blir det.

Vad gör du på fritiden?
Jag tycker om träning. Under vinterhalvåret blir det mycket snowboardåkning, och på sommaren åker jag wakeboard med Matfors Vattenskidklubb. Att vara ute med båten tillsammans med vänner och familj är också väldigt mysigt.

Hur stöttar Gibon som arbetsgivare balansen mellan arbete och fritid?
Det gör dom mycket bra! Jag har fritt ansvar att lägga upp ärenden mot kunder, vilket möjliggör att jag till exempel kan hinna med en tidig eftermiddagsträning ibland om jag vill. Vissa dagar händer det dessutom att jag sitter hemma och klurar på ett problem jag haft på jobbet. Det blir lite så när man tycker det är kul med felsökande och logiskt tänkande. Extra roligt blir det när jag efter helgen kan komma tillbaka till kunden med en lösning som faktiskt fungerar. 

Vad är det bästa med att jobba på Gibon och varför tycker du någon annan också borde vilja det?
Vi är ett bra gäng som alltid löser problemen på bästa möjliga sätt. Jag tycker också om att det finns rutin på arbetsdagarna, jag vet vad som förväntas av mig trots att uppgifterna varierar på ett utmanande sätt. Gibon är ett utmärkt arbetsgivare om du, som jag, vill höja din kunskap och erfarenhet inom den roll du har.

Fler nyheter