Publicerat: 23 januari 2024

Marielle från Gibon Trestad

 

Vem är du och vad gör du på Gibon?
Jag heter Marielle Häck, och är sedan september 2021 Projektledare & Pyramidkonsult på Gibon Trestad. Mina arbetsdagar består av att planera, driva, slutföra samt följa upp IT-projekt, stora som små. Jag har också ett tätt samarbete med kollegor som varvas med att uppdatera och informera beställare. Utöver projektledning vägleder jag kunder i affärssystemet Pyramid, med allt från supportärenden till effektivisering av flöden.

Vad gör du på fritiden?
Mina största intressen är mode och inredning där jag gärna hittar inspiration i olika magasin. Utöver detta gillar jag all typ av fysisk aktivitet och tycker om att utmana mig själv. När semestern infaller reser jag gärna. Kall öl, god mat och sol är det väl dessutom ingen som tackar nej till?

Hur stöttar Gibon som arbetsgivare balansen mellan arbete och fritid?
Gibon erbjuder hybridarbete vilket gör det enklare för individen att kombinera arbetet med livspusslet. Genom förståelse och lyhördhet ur både ett arbetsgivar- och arbetstagarperspektiv kan en bra balans skapas i och med det. På Gibon Trestad har vi också möjlighet till gruppträning under lunchtid, vilket leder till en mer välmående och sammansvetsad arbetsgrupp.

Vad är det bästa med att jobba på Gibon och varför tycker du någon annan också borde vilja det?
Utöver fantastiska kollegor runt om i landet är Gibon i en utvecklingsfas som är väldigt spännande att vara en del av. Vill du arbeta i ett företag där möjligheterna är stora, är det Gibon du ska vända dig till!

Fler nyheter