Wifi-nätverk och lokalt nätverk för din verksamhet

Visst vore det skönt att slippa krånglande företagsbredband och långa telefonköer till rätt nätoperatör? Vi på Gibon erbjuder nu Nätverk som tjänst, där vi synkroniserar och anpassar ert företags nätverk och lokala nätverk, och anpassar antalet accesspunkter efter hur just er verksamhet ser ut.

Med Nätverk som tjänst får ni ett verksamhetsanpassat nätverk till en fast månadskostnad, där vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet. Ni slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll och kan istället fokusera på det ni är riktigt, riktigt bra på!

Fler möjligheter med Nätverk som tjänst

  • Du får en och samma kontakt – oss på Gibon – för både service, underhåll, uppdateringar och om ni behöver beställa ytterligare nätverksutrustning. Vi tillhandahåller allt från nätverkssladdar till servrar, kika in i vår webshop
  • Med Nätverk som tjänst kan ni få kontroll även över era WAN/LAN-nätverk och brandväggar, samt möjligheter att administrera dessa.
  • Ni kan enkelt och smidigt styra och anpassa rättigheter både på användarnivå och per accesspunkt.

Välj paketnivå

Nätverk som tjänst är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

BAS

Med BAS får ni en smidig och kostnadseffektiv lösning till ert WiFi-nätverk till en fast månadskostnad.

Mer information

Mindre information

Efter en inledande behovsanalys, anpassar vi antalet accesspunkter efter ditt företags behov av bredband och utformning, samt ser till att ni har ett bra fungerande gästnät.

02

STANDARD

Ni får all funktionalitet i BAS, plus att vi tar ansvar för både hela ert WiFi-nätverk inklusive WAN/LAN och brandväggar.

Mer information

Mindre information

Underhåll, uppdateringar och nätverksutrustning ingår i tjänsten för ert företag, och vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet enligt avtalad servicenivå (SLA).

03

PREMIUM

Ni får all funktionalitet i STANDARD samt maximal flexibilitet och den högsta säkerhetsnivån.

Mer information

Mindre information

Ni kan styra rättigheter både på användarnivå och per accesspunkt, och vi erbjuder anpassade servicenivåer så att er verksamhet får just den tillgänglighet som ni behöver.

Vi övervakar nätverket och ni har självklart tillgång till vår servicedesk om ni behöver hjälp.

BAS

STANDARD

PREMIUM

Behovsanalys
WiFi
Gästnät
SLA
LAN och övrig nätutrustning
Brandvägg
Högsta säkerhetsnivå
Maximal flexibilitet
Övervakning
Servicedesk