Publicerat: 12 april 2023

‎‎‎Fredrik Jakobsson är ny tekniskt ansvarig på Gibon Sverige!

Vill du berätta lite om din roll och vad du ska göra på Gibon?

Min roll på Gibon är Tekniskt ansvarig, en roll där jag bl.a. ska säkerställa tekniken i Gibons tjänstepaketeringar , bidra med teknisk expertis och omvärldsbevaka tekniska lösningar, trender och säkerhet. Jag kommer också ta fram riktlinjer för tekniska utbildningar samt samordna och genomföra utbildningar.

Berätta lite om din historik i yrkeslivet, vad har du gjort tidigare?

Jag har tidigare arbetat som teknisk IT-konsult hos ATEA Gävle, som servicechef på Kontorscenter i Hudiksvall samt, nu senast, tre år som tekniskt sakkunnig hos Björn Lundén Information AB.

Vad gör du när du är ledig?

Att resa och uppleva bra mat och dryck, gärna i kombination, är ett av mina största intressen. Jag lagar också gärna mat på fritiden, då helst med ett bra öl, i glaset samt bra musik i högtalarna, allt från hårdaste hårdrock, dansband, pop och klassiskt fungerar i mina öron. För att försöka kompensera all god mat tränar jag en del, något jag gjort mer eller mindre hela mitt liv, först 28 år som stabil försvarsspelare på handbollsplanen, och därefter i form av klassisk styrketräning. Som person är jag väldigt social och tycker om att knyta nya kontakter, både i arbetslivet och privat.

Varför valde du Gibon?

Jag har länge följt Gibon på lite avstånd och imponerats över företagets resa. När chansen dök upp att få vara med och göra skillnad i Gibons fortsatta utveckling tvekade jag inte en sekund. Jag ser verkligen fram emot att få komma in i rollen, samt ta mig ut i Sverige och träffa alla på kontoren.

Fler nyheter