Publicerat: 8 oktober 2021

Gibon lanserar nu Gibon365, en ny tjänst som gör det möjligt att jobba var som helst, när som helst och från valfri enhet, utan att kompromissa med säkerheten.

– Äntligen kan vi erbjuda våra kunder en lösning som är 100% anpassad för mindre och medelstora företags specifika behov och utmaningar, säger Pär Björkander, CTO på Gibon. Tjänsten bygger på Azure och Micosoft365 där användaren har tillgång till appar som exempelvis Outlook, Teams, OneDrive, PowerBi och Planner. Det som Gibon365 lägger till är funktioner och säkerhet som helt och hållet anpassats för Gibons målgrupp, små och medelstora företag.

– Alla kan köpa en Microsoft-licens. Men vi vill hjälpa våra kunder att använda tjänsten på rätt sätt, både ur ett säkerhets- och ur ett produktivitetsperspektiv. Med Gibon365 behöver man inte ha den kompetensen inhouse, säger Mia Åslander, vd för Gibon och fortsätter:

– Vi gör det möjligt för våra bolag att lätt komma igång med leveransen till kund. Gibon365 konfigureras via en portal, med några få knapptryck sätter man upp kundens miljö med specifika anpassningar. När det kommer till lite mer komplexa frågeställningar och specifika kundönskemål behövs djupare kompetens – och den har vi naturligtvis att tillgå i Gibon.

Gibon365 är en skalbar lösning där kunden väljer vilken nivå av tjänsten som passar deras organisation bäst. Baspaketet riktar sig till dem som inte ägnar största delen av sin arbetsdag framför datorn. Man har behov av att kunna ta till sig information på ett enkelt sätt och avrapportera, oftare via mobil än dator. Det kan vara hantverkaren ute på fältet eller personen som kör budbilen.

 

Standardpaketet riktar sig till dem som ägnar största delen av arbetsdagen framför datorn, så som tjänstemannen, inköparen eller säljaren. Medarbetaren behöver möjlighet att vara produktiv både online och offline och får inte begränsas av brist på exempelvis nätverksuppkoppling.

Premiumpaketet riktar sig till den avancerade användaren som behöver analysprogram och ofta har en hög exponeringsgrad för externa hot och cyberattacker.

– Vi vill ge företag rätt förutsättningar för att kunna vara produktiva på ett modernt och användarvänligt sätt. Gibon365 ger dem ett verktyg för detta samtidigt som företagets kritiska information säkerställs, avslutar Pär Björkander

Läs mer på gibon.se/365

Fler nyheter