Publicerat: 4 augusti 2020

Managering/kontroll mobiltelefoner

I och med GDPR skall man ha kontroll över sina mobiltelefoner då dessa idag, ofta innehåller lika mycket känslig information som företagets datorer. Om en telefon blir stulen eller försvinner, finns det idag krav på hur man skall hantera denna incident.

Det är här vi kan hjälpa till eller om ni vill göra det själva, t.ex. med att enkelt kunna radera en stulen telefon. Visa på en karta var telefonen befinner sig.  Men också att veta vilka Appar/Program som finns installerade på företagstelefonen.

Via vår tjänst kan vi låsa ner företagstelefonen till vissa appar eller välja alternativet med en företagsprofil i en personlig telefon, där man bestämmer vilka appar som är nödvändiga från företagets sida. Alla nya app kan man installera utan att behöva ta in telefonen till kontoret, allt till en låg månadskostnad.

↓ Några exempel är ↓

Skyddar känsliga data

Säkra företagets mobila enheter enligt GDPR med lösenord och kryptering, och ha möjligheten att låsa eller radera enheter på distans om så krävs. Separera företagsdata från personliga data och begränsa installation och inställning av appar.

 

Sparar tid och pengar

Reducera IT-teamets arbetsbörda till endast några få knapptryck. Låt vår programvara skjuta ut appar och inställningar automatiskt enligt skräddarsydda profiler, utan att någon behöver röra enheter fysiskt.

 

Lätt att använda

Användarvänlighet står som fokus nummer ett. Med olika användarroller kan flera hjälpa till att hantera mobila enheter och därmed avlasta IT-ansvarige.

Intresseanmälan    Fler nyheter