Publicerat: 8 januari 2024

Hipp hurra på vår födelsedag

Det har varit en fantastisk resa för Gibon sedan starten 2018. Då fanns vi på 10 orter runt om i Sverige, idag har vi expanderat till 18 kontor i landet. Under åren har vi byggt upp ett starkt team med samlad kunskap och spetskompetenser inom olika områden.

Vi har också anpassat oss till marknadens behov och utvecklat våra erbjudanden från att ha fokuserat mycket på traditionell IT-leverans så som service i datahall och nätverkslösningar, till att erbjuda våra molntjänster som idag ökat med hela 51% från 2018.

Vi är såklart stolta över allt vi tillhandahåller för våra kunder varje dag, och en stor anledning till det är alla som gör ett fantastiskt arbete varje dag. Under dessa år har vi rekryterat 100 nya medarbetare och gått från 127 till 228 stycken Gibonambassadörer. Vi har också skapat en kultur som präglas av engagemang, glädje och samarbete. Sist men inte minst har vi även ökat omsättningen från 338 miljoner till 528 miljoner, vilket är ett bevis på vår framgång och tillväxt.

Gibons vision är att vara en leverantör inom digitala helhetslösningar för små och medelstora företag. Vi har ett mål om att fortsätta växa och utveckla våra tjänster, och vi ser fram emot att möta nya utmaningar och möjligheter i framtiden. Tack till alla våra medarbetare, kunder och partners för att ni har varit med oss på denna resa, och vi hoppas att ni fortsätter att vara en del av Gibons framtid.

 

Pär Björkander
VD Gibon

Fler nyheter