Nyheter från Koncern

Gibon växer med Skaraborg och Sundsvall

Gibon fortsätter att satsa trots krisen och etablerar nu nya verksamheter i Skaraborg och Sundsvall. I och med de nya kontoren finns Gibon på femton orter runt om i Sverige. Verksamheterna startas av befintliga Gibon-medlemmar tillsammans med lokala eldsjälar.

Mer info

Nu ska det bli lättare för äldre att umgås med sina anhöriga

Samtidigt som besöksförbud införs på alla äldreboenden ska det nu bli lättare för äldre och andra datorovana att kommunicera över nätet. Den nya gratistjänsten Dataprata gör det enklare att kommunicera med video, ljud och bild. Sajten känner av vilken enhet användaren har, ger tydliga instruktioner och hjälper till att starta upp de vanligaste apparna för videoträffar.

Mer info

Gibon öppnar kontor i Eskilstuna

Gibon etablerar sig i Eskilstuna med sitt trettonde kontor i Sverige. – Vi kommer att hjälpa företag i regionen att effektivisera och optimera informationshantering genom att vara en partner inom digital utveckling säger Peter Sköldmo, delägare i Gibon Eskilstuna.

Mer info

Nytt samarbete – resultat av stor efterfrågan på digitala mötesrum

Behovet av digitala mötesrum i Sverige blir allt större. För att möta den ökade efterfrågan har Gibon inlett ett nytt samarbete med företaget Media Connect, experter på Crestron, som nu blir Gibon Hässleholm.

Mer info

Ett atombombssäkert datacenter

Gibon kan sedan januari erbjuda lokal drift 30 meter under marken i ett atombombsskyddat urberg. Vi följde med ner i en miljö som känns som lika delar driftcenter och museum över det skyddsrum det en gång varit.

Mer info

Storaffär för Gibon Gävle lyfter Tierps Tryckeri

Anrika Tierps Tryckeri blir först i Norden med att investera i en digitalpress för bläckutskrifter i 50/70-formatet. Bakom investeringen ligger Gibon Gävle som dessutom blir helhetsleverantör av IT-tjänster till företaget.

Mer info

Valvea ny atombombsäker medlem i Gibon

Det Västervik-baserade bolaget Valvea, som driver ett atombombsäkert driftcenter i Västervik, blir ny medlem i Gibongruppen – ett steg mot målet att nå femdubblad omsättning om fyra år.

Mer info

Ny webshop gör livet lättare för våra kunder

Äntligen öppnar vi dörrarna till Gibons nya webshop. En portal som är till för att förenkla allas vår vardag.

Mer info

Mia Åslander ny vd på Gibon Sverige

Mia Åslander tillträder vd-posten för Gibon Sverige. I det nya uppdraget ligger ett tydligt fokus på tillväxt för företagsgruppen med ett mål att femdubbla omsättningen till 1.5 miljarder kronor inom fem år.

Mer info

Gibon växer och tar ett helhetsgrepp om digitalisering

Gibon Uppsala rekryterar Martin Öhlén och Gustav Gesar och startar ett dotterbolag med fokus på webbutveckling och digital marknadsföring.

Mer info