Nyheter från Koncern

Kostnadseffektiv helhetslösning för Nya Skolan

Från att ha varit en traditionell kund som köpte IT-service via enstaka timmar, till att lägga över ett komplett ansvar för all IT på Gibon, så ser projektet för Nya Skolan i Trollhättan och Lilla Edet ut. Gemensamt har Gibon och Nya Skolan arbetat fram innehållet i en väl fungerande modell.

Mer info

Smidigare möten för Fristads på nya huvudkontoret

I mitten av juni flyttade Fristads, tillverkare av arbetskläder, in med ca. 220 medarbetare i ett helt nybyggt huvudkontor och lager i Viared strax utanför Borås. Ett stort antal mötesrum har inrättats, med avancerad teknisk konferensutrustning som installerats av Gibon.

Mer info

Nytt samarbete – resultat av stor efterfrågan på digitala mötesrum

Behovet av digitala mötesrum i Sverige blir allt större. För att möta den ökade efterfrågan har Gibon inlett ett nytt samarbete med företaget Media Connect, experter på Crestron, som nu blir Gibon Hässleholm.

Mer info

Ett atombombssäkert datacenter

Gibon kan sedan januari erbjuda lokal drift 30 meter under marken i ett atombombsskyddat urberg. Vi följde med ner i en miljö som känns som lika delar driftcenter och museum över det skyddsrum det en gång varit.

Mer info

Storaffär för Gibon Gävle lyfter Tierps Tryckeri

Anrika Tierps Tryckeri blir först i Norden med att investera i en digitalpress för bläckutskrifter i 50/70-formatet. Bakom investeringen ligger Gibon Gävle som dessutom blir helhetsleverantör av IT-tjänster till företaget.

Mer info

Valvea ny atombombsäker medlem i Gibon

Det Västervik-baserade bolaget Valvea, som driver ett atombombsäkert driftcenter i Västervik, blir ny medlem i Gibongruppen – ett steg mot målet att nå femdubblad omsättning om fyra år.

Mer info

Ny webshop gör livet lättare för våra kunder

Äntligen öppnar vi dörrarna till Gibons nya webshop. En portal som är till för att förenkla allas vår vardag.

Mer info

Mia Åslander ny vd på Gibon Sverige

Mia Åslander tillträder vd-posten för Gibon Sverige. I det nya uppdraget ligger ett tydligt fokus på tillväxt för företagsgruppen med ett mål att femdubbla omsättningen till 1.5 miljarder kronor inom fem år.

Mer info

Gibon växer och tar ett helhetsgrepp om digitalisering

Gibon Uppsala rekryterar Martin Öhlén och Gustav Gesar och startar ett dotterbolag med fokus på webbutveckling och digital marknadsföring.

Mer info

Varför behöver vi GDPR?

Redan för ett halvår sedan spådde Gartner att ungefär hälften av företagen i Europa kommer att vara oförberedda när GDPR träder i kraft 25 maj 2018. Tahles undersökning från november i år bekräftar de farhågorna.

Mer info