Nyheter från Koncern

Gibon växer med Linköping och Norrköping

Gibon fortsätter växa under pandemiåret och etablerar sig nu i Linköping och Norrköping. Det är en nystartad verksamhet med två kontor som ansluter sig till Gibon. I och med detta har Gibon expanderat till fem nya orter under 2020 och finns nu på totalt 17 orter runt om i Sverige.

Mer info

Gibon storsatsar för att möta ”det nya normala”

Gibon gör en storsatsning för att möta det digitaliseringssprång som pandemin lett till. Med hjälp av en centraliserad moln- och kompetensförflyttning till Azure och Microsoft 365 kan kunderna fortsätta förvänta sig säkra och effektiva IT-tjänster, men nu i en framtidssäkrad och konsumtionsbaserad modell. Som ett led i det rekryteras den strategiska IT-experten Pär Björkander som CTO och ansvarig för satsningen.

Mer info

Gibon växer med Skaraborg och Sundsvall

Gibon fortsätter att satsa trots krisen och etablerar nu nya verksamheter i Skaraborg och Sundsvall. I och med de nya kontoren finns Gibon på femton orter runt om i Sverige. Verksamheterna startas av befintliga Gibon-medlemmar tillsammans med lokala eldsjälar.

Mer info

Nu ska det bli lättare för äldre att umgås med sina anhöriga

Samtidigt som besöksförbud införs på alla äldreboenden ska det nu bli lättare för äldre och andra datorovana att kommunicera över nätet. Den nya gratistjänsten Dataprata gör det enklare att kommunicera med video, ljud och bild. Sajten känner av vilken enhet användaren har, ger tydliga instruktioner och hjälper till att starta upp de vanligaste apparna för videoträffar.

Mer info

Gibon öppnar kontor i Eskilstuna

Gibon etablerar sig i Eskilstuna med sitt trettonde kontor i Sverige. – Vi kommer att hjälpa företag i regionen att effektivisera och optimera informationshantering genom att vara en partner inom digital utveckling säger Peter Sköldmo, delägare i Gibon Eskilstuna.

Mer info