Karolina Backlund Höglund

Publicerat: 6 maj 2022

Digital utveckling

Ibland är jag trött. Trött på all digital utveckling och hur fort allt går. Det kommer över mig ibland.

När jag reflekterar över hur det har varit under årens gång. Hos olika arbetsgivare. Många gånger har jag funderat över hur jag ska orka hänga med och fortsätta bli mer digital i allt jag ska utföra.

Bli digital eller dö. Det låter hårt. Men när jag tänker på det så blir det väldigt tydligt.

Förlåt, jag vill absolut inte låta negativ, jag vill bara vara mänsklig och öppen med att det vissa dagar kan kännas precis såsom jag skriver. Jag tror inte att jag är ensam i att känna så emellanåt. Hur ska jag räcka till och passa in i denna digitala verklighet?

De andra dagarna då, när jag inte är lika negativ?  Då stortrivs jag! Jag är tacksam över att jag i mitt yrke har de rätta förutsättningarna för att hänga med i den digitala utvecklingen.

Att jag i min roll som Affärs & produktivitetsutvecklare faktiskt har planerad arbetstid som innefattar bland annat omvärldsbevakning & fokus på digitalisering. Planerad tid för att hjälpa de i min verksamhet som i sin tur ska hjälpa våra kunder att bli mer digitala med hjälp av vår paketerade IT-lösning Gibon365

Länk: Gibon365 | Säkert, Enkelt & Produktivt.

Jag har ett digitalt, flexibelt & hållbart arbetsliv. Jag får all förutsättning för att vara produktiv i mitt arbete på ett säkert, enkelt & produktivt sätt. Det är en förutsättning för mig för att kunna lyckas på bästa sätt. Så självklart är jag de flesta dagarna på året tacksam och övertygad om att jag har ett fantastiskt roligt och jobb. Jag kan leverera och vara med att bidra så att Gibon fortsatt kan skapa möjligheter för våra kunder att bli mer digitalt hållbara och lyckas.

Det är viktigt att vi får de digitala förutsättningar som behövs. Alla medarbetare måste få leverera till verksamheten.

Jag vet att våra kunder har alla möjligheter – vi vänder oss till mindre- och medelstora företag.

Är ni i det segmentet? Läs då mer här nedan! 👇🙌

Har ni duktiga medarbetare som ni är rädda om? Har ni ansvar för verksamheten? Är det så att ni har fullt fokus på mycket i det dagliga runt verksamheten och inte alltid har möjlighet att hänga med i den digitala utvecklingen? Ni är duktiga i mycket och levererar på grund av att ni har kompetens inom er bransch ni verkar i och har erfarenhet sedan flera år tillbaka i arbetslivet. Det som saknas just nu är att få fäste och sätta mål i vad ni bör prioritera för att bli mer digitala? Ta nästa steg helt enkelt. Jag älskar det!  Är det så, så älskar jag det! Vi på Gibon lever varje dag för att hjälpa just er att bli mer effektiva och öka kundnyttan i slutänden. Hjälpa er att överleva helt enkelt.

Hur just er digitala utveckling bör se ut är såklart individuellt för just er verksamhet, bör anpassas efter ert behov. Det kräver ett samarbete med en trygg partner. Det finns inga genvägar för att få den bästa lösningen men genom att påbörja ett samarbete med någon som förstår er verksamhet och de mål ni har, så kan ni på det bästa och mest effektiva sättet komma framåt i er digitala utveckling.

För att se var ni står i digitalisering behöver ni ta tempen på er verksamhet. Då kan ni redan idag börja förbättra. Så här nedan har jag satt ihop 5 snabba åt er:

🌟 Har ni förutsättningar internt att själva alltid hålla i er digitala utveckling? (finns tid, finns budget, finns resurs, finns kompetens, etc.)

🌟 Har ni säkrat att era medarbetare tycker att de jobbar på en attraktiv och hållbar digital arbetsplats? (Det kommer att generera nöjdare kunder för er del i slutänden)

🌟 Jobbar ni på med olika arbetssätt, olika struktur och olika sätt att kommunicera internt & externt? Hur effektiv är ni?

🌟 Har ni ansvar i ledning eller annan roll som innebär att ni är beslutsförfattare i beslut som påverkar er digitala utveckling? Isåfall, finns rätt kompetens där?

🌟 Tror ni att era samarbetspartners och konkurrenter valt att utesluta att bli mer digitala?

Att inte hänga med i den digitala utvecklingen är inte ett alternativ. Att inleda ett samarbete med en pålitlig partner som förstår er verksamhets behov, som har kompetensen samt de verktyg som behövs för att er verksamhet ska lyckas – det är ett alternativ, eller hur?

Varma hälsningar
Karolina
Affärs- & produktivitetsutvecklare


www.linkedin.com/in/karolina-backlund-höglund

Ta första steget till förändring nu  → Kontakta mig gärna för rådgivning

Välkommen in till Gibon, er partner inom digitala tjänster och vi älskar långa samarbeten
Läs mer om Gibon365: Innovativa lösningar för digitala miljöer | Gibon® 

Fler blogginlägg