Karolina Backlund Höglund

Publicerat: 20 maj 2022

"Jag är en tuff brud i lyxförpackning, en tuff brud i lyxfodral och jag fann snart att det var smart"

Jag gillar den texten, jag gillar Lill-babs och jag älskar musik där vi får uttrycka oss och många gånger känna igen oss med varandra.

Idag syftar jag med den inledande texten helt och hållet på Gibon365. Frågar du mig så tycker jag att det är en lyxförpackning vi levererar i Gibon365 för våra kunder, för mindre & medelstora företag. Det är smart paketerat för våra kunder som tillsammans med oss kan få en lyxförpackning för den moderna hybrida arbetsplatsen. Med hjälp av våra digitala lösningar och smarta Gibon365 som gör att våra kunder kan utföra sitt jobb på ett säkert, enkelt & produktivt sätt. 

👉Läs mer på gibon.se/365 👈

Ja, okej jag kan också vara en tuff brud.

Jag är glad att jag vågar utmana mig själv. Jag vill hänga med i den digitala utvecklingen. Jag behöver se till att vara digitalt hållbar. För jag vill stanna här länge och fortsatt vara en viktig pusselbit på samma sätt som mina duktiga kollegor är.

Jag är en tuff brud som får enormt med energi om jag lyckas leverera på det som förväntas av mig. Det är viktigt för mig. Jag arbetar mestadels hemifrån med mycket kontakt med mina kollegor i landet och blir inspirerad av deras energi. Samma när jag får delta i kundmöten och inser hur mycket som våra kunder behöver oss.

Den här veckan har jag inte bara hjälpt våra kunder att effektivisera, bli mer digitala. Jag har dessutom effektiviserat för mig själv!

Jag tänkte såhär, hur många gånger har jag inte suttit och sammanställt information till en excel för att sedan analysera resultatet. Värdelöst. Tar tid. Blir tråkigt när jag känner att jag inte har tiden för det administrativa i det hela – jag vill ju bara analysera resultatet!

Denna gång gjorde jag rätt från början – jag skulle skicka ut en enkät till mina kollegor och vill absolut inte hamna med tråkig och seg administration igen. Inte speciellt effektivt. Så jag skapade enkäten via Excel i produktivitetsverktyget Forms och skapade sedan automatiseringar med hjälp av produktivitetsverktyget Power Automate. Automatiseringarna hjälper mig med att allteftersom svaren på min enkät inkommer så sparas detta i min excel. Jag har också gjort listan tillgänglig i Teams. Så jag får en notis i Teams om när en uppdatering skett i min excel-fil.

Jag har själv bestämt var jag vill få notiser och hur ofta. Snacka om enkelt och jag kan kika på det automatiskt sammanställda resultatet när jag är redo att analysera det. Halleluja! Jag har blivit mer produktiv!

Gör du löpande insatser för att bli mer digital, bli mer produktiv? Om inte så fundera på det här:

🌟 Finns det något återkommande arbetsmoment som vi skulle kunna automatisera?

🌟 Har du rätt enheter för att vara produktiv?

🌟 Är du en produktiv pusselbit i er verksamhet om du inte förändrar ditt arbetssätt kontinuerligt?  

Vill du höra mer om hur du ska kunna vara produktiv på ett säkert och enkelt sätt med hjälp av Gibon365?  Kontakta ditt lokala Gibon kontor eller hör av dig till mig så ska jag överraska med ett inspirerande svar.

Varma hälsningar
Karolina
Affärs- & produktivitetsutvecklare


www.linkedin.com/in/karolina-backlund-höglund

Fler blogginlägg