Karolina Backlund Höglund

Publicerat: 1 juli 2022

Herregud vad roligt jag haft!

Tiden går så himla fort och dagarna på Gibon rusar fort fram. Det passar mig perfekt. Jag vill inte bli uttråkad, jag vill bli utmanad. Känna mig duktig och behöver få bekräftat att jag levererar såsom de förväntningar som finns på mig. Jag vill dessutom leverera utöver det. Tiden räcker inte alltid till för det. Så är det.  

Hur gör ni när semestertider närmar sig? Hur gör ni för att ge er själva den där chansen till att gå på semester med ett leende?  ☀️

Redan i tid då vi lämnat in semesteransökan för i år så avsatte jag tid för mig själv. Tid för att analysera och sammanfatta vad jag hittills i år uppnåt och börjat förbereda mig med inför hösten och för hur jag på bästa sätt ska starta hösten igen. Jag vill vara hållbar och behöver själva påverka och agera på hur jag ska samla kraft under semestern och snabbt leverera igen när hösten kommer.  

Jag kommer att lyckas med det, att vara hållbar för Gibon och en del att vara det på är genom att acceptera det jag hittills presterat i år . Hur gjorde jag det?  

Jag bokade in avsatt tid  med mina närmaste kollegor och min chef. Lättade mitt hjärta och mina tankar. Jag bad om deras åsikt om vad jag presterat och hur jag tänker om hösten och framtiden.  

Det blev väldigt lyckat!  

Så lyckat att jag vill dela med mig av det till er – gör det ni också! Var ärliga mot er själva och er chef. Stäm av så att ni är överens och kan ta semester med all rätt. Är ni inte helt överens så lägg lite tid för att analysera varför och hur ni ska göra framåt för att det ska bli bra. Gör ni det så kommer både du och din chef att känna er nöjda med att ni har samsyn för hur hösten ska starta. Nya tag och mot nya mål eller samma mål med nya sätt att lösa det så du kan leverera på de mål som finns.  

För min del så fick jag väldigt mycket bekräftat som jag själv gått och funderat på. Tack vare min chef och kollegor så kan jag med ett stort leende nu ta semester och det bästa av allt-  jag är övertygad om att jag kommer tillbaka till hösten igen mer taggad än någonsin. 

Jag älskar LIVET.  

Jag älskar SOMMAREN.  

Jag har hittat hem hos Gibon.  

Läsa mer om oss på Gibon.se .Tips! Läs om vår Lyxförpackning Gibon365 som hjälper mig att leverera varje dag. Som ger mig de verktyg jag behöver för att vara produktiv och lyckas prestera på de förväntningar som finns på mig.  

Glad sommar säger jag till er med ett stort leende!  

Fler blogginlägg