Apples fokus på hållbarhet
Vi alla bär ett ansvar att skydda den planet och det liv som huserar på den. Detta är något som vi ödmjukt har blivit påminda av under den senaste tiden. Vi är alla påverkade och vi påminns dagligen av naturens kraftfullhet. Apples fokus på globala utmaningar är imponerande och något som medvetna kunder är extremt stolta att vara en dela av. Vi tror att lösningen på utmaningarna ligger i samarbete och genom hållbara innovationer.

Läs mer

Att göra skrot till guld
Har ni gamla enheter som ni inte använder? Kanske ligger det något i byrålådorna som ingen använder? Detta kanske inte är något som ni ser något värde i, det är skrot helt enkelt. Prata med oss istället som kan vi hjälpa er att återvinna dessa enheterna. Det ger er både pengar och vi alla spar på miljön.

Läs mer

Att finansiera och äga Apple produkter
Produkter som har hög kvalitet ger användare möjlighet att bli så effektiva som möjligt. Dock har det tidigare varit förknippat med höga kostnader. Men när helhetsbilden av ägandet av Apples produkter analyseras så kan vi se att så är inte fallet. Att maximera restvärden, minska support, och att ge anställda verktyg där de upplever en felfri miljö, är en bra affär för företagare.

Läs mer

Vi kan hjälpa er att managera era Apple produkter
Vi hjäper er gärna att införa era iPhone, iPad, Mac och Apple TV, i ett MDM verktyg. Ni väljer vilka rättighet som era medarbetarna skall ha till olika tjänster. Garantera att alltid komma åt rätt information, radera enheterna om någon slutar eller lås enheterna om de skulle ha glömts kvar på tåget. Säkerhet kring företags viktiga information är något vi brinner för och vill hjälpa er med.

Läs mer