Distansarbete är här för att stanna

Det innebär att många företag måste ställa om hur de leder och samverkar.
Ta del av våra insikter kring distansarbete, och ta tag i utmaningarna idag – innan problemen uppstår.

 

Säkra er produktivitet

Kraftfulla och intuitiva med inbyggd säkerhet 

Apples mjukvara, hårdvara och tjänster fungerar smidigt tillsammans och ger en upplevelse av att allt bara funkar. Du kan påbörja ett projekt på Mac och slutföra det på iPad och utöka arbetsytan med flera skärmar. Eller rita på iPad med Apple Pencil och gör uppdateringar på din Mac i realtid från din iPhone. Och appar från Microsoft och Google är kompatibla, så företagets anställda har allt som behövs för att utföra alla typer av uppgifter.

 

Att äga Apple-produkter

Apple-enheter fungerar med de flesta företagssystem och appar som ditt företag redan använder – e-post och meddelanden, nätverksanslutning, fildelning, samarbete och mer – vilket ger dina anställda tillgång till allt de behöver för att göra sina jobb

 

Enkelheten i tekniken

Alla Apples produkter är skapta för att vara enkla och säkra att använda. De skyddar känslig företagsinformation med bibehållen integritet för anställda. Med enkelhet i produkterna så kan alla användare känna sig trygga och dessutom inte utsätta företaget de jobbar på för onödiga risker. Dessutom är produkterna byggda så att det går att förhindra informationinsamling av företag som har det som affärsidé.