Digital Arbetsplats

2021-06-08, 09:00

Inspelning webinar: Så genomför du effektiva och kreativa möten i Microsoft Teams

Vi har nu vant oss vid att de flesta av våra möten idag genomförs digitalt och framöver kan vi räkna med att vi alltid kommer ha med någon av deltagarna digitalt i mötet. Samtidigt höjs förväntningarna och kraven inför varje möte, de bör vara välplanerade och modererade för att hålla hög kvalité och skapa intresse och inkludering för samtliga deltagare. Under detta webinar ger vi dig tips på hur du kan hålla energin uppe, både med hjälp av tekniken men även genom mjuka värden för att engagera i ett digitalt möte.

  • Varje dag utvecklas Microsoft Teams för en förbättrad digital mötesupplevelse, det är inte lätt att hänga med i alla nya funktioner som släpps. Vi guidar er genom funktioner och de senaste uppdateringarna.
  • Hur gör du för att hålla energin hög i mötet? Reagerar vi olika i det fysiska och digitala mötet? Kan man skapa ett högt engagemang trots att man inte sitter vid samma bord? Såklart man kan det – vi bidrar med tips på vägen.
  • Grupparbeten kan vara utmanande i digitala möten, men ibland är det nyckeln till ett riktigt bra resultat och att alla får sin röst hörd. I Grupprum i Teams kommer ni att få ta del av hur det fungerar i verkligheten, när vi delar upp deltagarna i grupprum för en IRL-upplevelse.

Talare:
Pär Björkander, CTO Gibon Sverige
Mia Åslander, VD Gibon Sverige
Emelie Stålhem, Marknadsansvarig Gibon SverigeFler webinar