Digital Arbetsplats

2020-09-18, 09:00

Välkommen tillbaka till det nya normala

Plötsligt har vi alla blivit utmanade – att tänka om, att tänka nytt och att transformera vårt sätt att arbeta. Arbetsplatser blir mötesplatser och det ger oss nya möjligheter till flexibla och enkla samarbeten samtidigt som kraven på att användarupplevelsen ökar. Vi vill ha samma upplevelse oberoende av var vi befinner oss och hur vi kopplar upp oss, något som i sin tur ställer nya krav på tekniken. Även om lösningarna funnits på marknaden en tid redan så är det kanske först nu man på allvar börjar utnyttja dem, och då vill man samtidigt utnyttja dem till sin fulla potential.

Vi ser att transformation tvingas fram i ett högt tempo vilket naturligtvis är i grunden bra, men som alltid finns det fallgropar när man gör något skyndsamt. Tid är värdefull, så i stället för att ni ska behöva lägga fokus på att uppfinna hjulet igen erbjuder vi er en möjlighet att konsumera allt smidigt förpackat som en tjänst.

Lyssna in på vår digitala roadshow och låt oss berätta precis hur det går till, för det finns mycket kvar att göra!

 

Se inspelning ->Digitalt men ändå lokalt

Initialt var detta planerat som en fysisk roadshow där vi ville träffa er, men efter vårens utmaningar med fysiska event har vi ställt om till 100% digitalt. Vi vill dock inte tappa styrkan med att kunna erbjuda lokal närvaro, och därför väljer vi att göra en digital men ändå lokal roadshow.

Välj den ort som ligger dig närmast eller det datum som passar dig bäst.

2/9
Borås, Skaraborg (Lidköping), Ljungby, Hässleholm & Västervik

3/9
Uddevalla, Trestad & Göteborg

15/9
Uppsala, Gävle & Sundsvall

16/9
Stockholm & Nyköping

18/9
Västerås & Eskilstuna

 Fler webinar