Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är utformat för att du ska få mer gjort med hjälp av innovativa Office-appar, intelligenta molntjänster och säkerhet i världsklass. Oavsett vart du befinner dig kan du vara lika produktiv som om du hade varit på kontoret.

Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan du och dina kollegor hålla möten, chatta, ringa samtal och samarbeta på en och samma plats. Med delade samarbetsytor kommer ni åt och samredigerar filer på ett säkert sätt i realtid. Ni skapar också ordning och reda genom att ha anteckningar, dokument och kalendern samlade på samma ställe.

Microsoft OneNote

OneNote hjälper dig att organisera dina anteckningar, ditt digitala anteckningsblock som du kommer åt när du behöver dem från alla dina enheter.

Läs mer om OneNote

Microsoft Planner

Få ordning på dina projekt med planeringsappen Planner. Organisera grupparbete med visuell uppgiftshantering avsedd för samarbete. Skapa gemensamma anslagstavlor med uppgiftskort med filer, checklistor, etiketter och mer.

Microsoft OneDrive

OneDrive är en lagringsplats för filer & dokument, där alla dina filer är lagrade i molnet. På så sätt kommer du åt dem oavsett var du befinner dig och från alla dina enheter. Det gör att du enkelt kan jobb med filen vart som helst och också bjuda in andra att jobba i samma fil.

Microsoft Power Automate

Power Automate kan liknas vid en personlig robot som sköter repetitiva arbetsuppgifter åt dig! Appen möjliggör för användaren att själv skapa arbetsflöden som automatiserar tidkrävande uppgifter och processer.

Läs mer om Microsoft Power Automate

 

Vilka Microsoft 365-abonnemang finns det?

  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium

Kontakta ditt lokala Gibon kontor för att få hjälp med hur din verksamhet kan nyttja alla fördelar i Microsoft 365.