Gemensamma mål under distansarbete
Det finns förstås många olika sätt att samarbeta på. Det sätt på prov av företags nya utmaningar kring distansarbete. För att bli riktigt duktiga på det ”nya” sättet att arbeta, finns det vissa processer företag bör belysa. Att skapa, dela och samarbeta kring dokument är en viktig nyckelfunktion där vi ser att Apples produkter är enkla och trygga att använda. Dessutom uppmuntrar de till kreativitet som gör att man kan lösa utmaningar på ett helt nytt sätt.

Ännu bättre på grupparbete
Apple-enheter fungerar smidigt tillsammans så att du kan arbeta ännu mer effektivt.

Du kan besvara iPhone-samtal på Mac, Apple Watch eller iPad.
1 ) Du kan skicka och ta emot sms direkt på din Mac om du har en Mac och en iPhone.
2) Alla meddelanden som visas på din iPhone visas även på din Mac, vilket innebär att alla dina konversationer är lika aktuella på alla dina enheter.
Med Handoff kan du börja skriva ett mejl på iPhone och sedan avsluta det på Mac.
3) När du läser en webbsida på Mac kan du plocka upp din iPad och fortsätta läsa där du slutade.

Den bästa plattformen för appar
Möjligheterna är oändliga oavsett om du börjar med att använda de inbyggda apparna, utforskar apparna på App Store eller bygger helt egna appar. iPhone, iPad och Mac levereras med kraftfulla inbyggda appar som du kan använda dig av för att komma igång med allt från att samarbeta med ditt team till att skapa fantastiska presentationer.

Skapa dokument
Microsoft Word ingår i appserien Microsoft Office 365 och du kan använda appen till att skapa, redigera och dela dokument var du än befinner dig.

Komma åt filer
Med Box kan du lagra data på ett säkert sätt i molnet och enkelt komma åt filer från iPhone, iPad och Mac. Box har nu även integrerats i iWork.

Håll kontakten
Med Slack kan alla i teamet enkelt dela dokument, kommunicera och samarbeta från valfria enheter.

Hantera kundrelationer
Salesforce kombinerar hantering av kundrelationer, anpassade appar, Chatter och affärsprocesser i en enda smidig lösning.

Tillbaka