Vill du bli mer produktiv i ditt dagliga arbete?

Microsoft tillsammans med Gibon bjuder in till ett gratis webinar, där du får lära dig mer om hur du och dina medarbetare kan använda funktionerna i Windows Pro och Office – för att bli mer effektiva och nå bättre resultat. Du kommer att få lära dig hur du får mer gjort med intelligenta och enkla verktyg, hur du och ditt team kan arbeta bättre tillsammans och hur ni kan ta verksamheten till nästa nivå.
Låter det intressant? Läs mer och anmäl dig här!

Varför Windows 10 Pro?

Om du har ett litet företag och vill ha bättre funktionalitet är Windows 10 Pro det rätta valet för dig. Windows 10 Pro har inbyggda affärsfunktioner för kryptering, fjärrinloggning, Windows Hello, Windows informationsskydd, med mera.
Här är tre skäl till varför du bör uppgradera:

1. Omfattande inbyggt säkerhetsskydd
Att hålla data, enheter och identiteter skyddade är centralt för moderna företag. Med Windows 10 Pro får du maximal säkerhet i flera steg, som till exempel BitLocker-kryptering och skydd från hackare och skadlig kod. Windows 10 Pro ger ditt företag allt du behöver för att känna dig trygg med dina affärer.

2. Överlägsen produktivitet
Med Windows 10 Pro får du saker gjorda, både tekniskt och affärsmässigt. Det hjälper dina medarbetare att sömlöst organisera, integrera och starta upp projekt genom lättanvända samarbetsverktyg. Det får tidskrävande processer som att printa, signera, skanna och skicka dokument att gå makalöst snabbt – med en digital penna signerar du direkt på skärmen.

3. Flexibelt, precis som du
Windows 10 Pro är skapat för företag. Med tåliga komponenter, batteri som räcker länge, generösa garantier och fantastisk support. Det är teknik utvecklad för långa resor, avancerade presentationer, nya möten och oanade möjligheter. Byggt för att klara av de krav arbetslivet ställer i form av kvalitet, flexibilitet och säkerhet.

Windows 10 Pro och Office är bättre tillsammans

Office och Windows 10 Pro ger dig en helhetslösning som är utvecklad för att hjälpa dig att säkert driva och bygga din verksamhet. Enhetlighet och sammanhang ger bättre produktivitet och underlättar samarbetskulturen. Med Office* kan du:

Skapa ditt bästa arbete
Alla program du behöver ingår. Få premiumversionerna av Word, Excel, PowerPoint och Outlook för att skapa, redigera, och dela ditt bästa arbete.

Få tillgång till ditt arbete, varsomhelst
Med 1TB OneDrive-molnlagring, kan du säkert spara, redigera och dela dina filer från alla dina enheter, var du än är.

Organisera ditt team
Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten och samtal i Microsoft Teams.

*Det finns olika versioner av Office med olika program. Prata med oss om du vill veta vilken variant som passar er bäst.

Det bästa sättet att uppleva Windows 10 är på en ny dator!

Inte bara Windows har utvecklats, utan även datorerna, som nu är ännu mer kraftfulla och innovativa. Nya Windows 10-datorer erbjuder digitala pennanteckningar, ansiktsigenkänning, spel och mycket annat.

Just nu erbjuder vi kampanjpris på Lenovo ThinkPad T490s.

Lenovo ThinkPad T490s är en bärbar dator från Lenovo med 13,3″-skärm. Inbyggt 4g, 17h batteritid och fingeravtrycksläsare för den verkligt mobile medarbetaren.

Intresserad? Köp direkt i webshoppen eller kontakta Gibon.

Vad vill du göra nu?

Jag vill bli kontaktad av mitt
lokala Gibon-kontor

Kontakt

Jag är redan kund i webshopen
och vill gå vidare

Till webshopen

Se inspelat webinar: Produktiv i ditt dagliga arbete
med Microsoft Windows Pro och Office

Anmäl dig här

Supporten för Windows 7 har upphört! Det är hög tid att uppgradera till ett modernare Windows 10.