Tobiaz von Ehrenstein

Säljare, Gibon Eskilstuna

Jobbar i Mälardalen med fokus på bearbetning av nykund och förvaltning och utveckling av befintliga kunder.


Vad tycker du mest om med ditt arbete?
Utvecklingspotentialen både för mig och mina kunder. Gibon ger mig möjligheten att erbjuda en gedigen portfölj ut mot marknaden. Våra paketeringar är framtiden, fast i nutid. Älskar att arbeta i ett företag där det är korta led från förslag till beslut. Vi är snabbfotade och utmanar marknaden med kreativa lösningar. Dom kunder som jobbar med mig säger att dom fått mer är bara en leverantör, dom har fått en partner som genuint bryr sig om deras verksamhet. Det tycker jag är riktigt roligt!

Vad jobbar du på/med just nu?
Få ut Gibon365 på marknaden. Bearbetning av nykunder är min huvuduppgift. Det ligger i mitt DNA som gammal fältsäljare att alltid se möjligheter framför hinder och paketeringen är världsklass. Alla måste få chansen att tacka ja till den, men för att nå dit måste vi ses. Ring mig 😉

Vad är du mest exalterad över de kommande månaderna?
Gibon365, bara att säga det namnet högt ger mig ett leende på läpparna. Det är den mest kompletta paketeringen som jag någonsin har arbetat med och kunderna älskar den minst lika mycket som jag gör.

Varför valde du Gibon?
Egentligen valde jag inte Gibon som företag, utan personerna som driver Eskilstunakontoret. Jag har följt dom sedan starten och alltid undrat vad dom gör egentligen då dom alltid är så glada på jobbet. Jag kunde ingenting om IT, hade aldrig jobbat med mötesbokning och visste knappt hur man bytte färg i en skrivare. Men jag hade en bra känsla och när vi väl satte oss första mötet och pratade om Gibon sa det klick. Har inte ångrat mig en sekund sedan jag började, och ja – nu kan jag mer än bara byta färg i skrivarna kan man lugnt säga. Haha!

Vad gjorde du innan du började på Gibon?
Kommer från en stor aktör inom detaljhandeln där jag sålde telecom lösningar mot privatpersoner. Mobilabonnemang, hårdvara, tjänster och tillbehör. Både arbetat som fältsäljare över hela Sverige och i fysisk butik med direktförsäljning.

Har du någon dold talang?
Om jag berättar är den inte dold längre 😉