Pär Eriksson

Konsultchef, Gibon Göteborg

Mitt jobb är att se till att alla tekniker har en så problemfri arbetsdag som möjligt. Att dokumentation, rutiner, utbildningar och planering finns och fungerar.


Vad tycker du mest om med ditt arbete?
Det roligaste med mitt arbete är att få se mina kollegor växa och ta sig an nya utmaningar. Att de ska gå utanför sin ”comfort zone” och testa nya saker.

Tekniken ligger oss varmt om hjärtat, och mina kollegor kommer alltid med fantastiska lösningar som man kan ta del av. Det är väldigt lärorikt och utvecklande både för mig och andra kollegor.

Vad jobbar du på/med just nu?
Just nu håller vi på med semesterplanering och en stor kompetenshöjning inom företaget, där vi fokuserar mycket på Microsoft 365 och nätverk.

Vad är du mest exalterad över de kommande månaderna?
Det jag är mest exalterad över är att lyfta bolaget till helt nya höjder och lösningar. Utvecklingen som IT-bolag går otroligt fort idag. Vi måste konstant utmana oss själva och lära oss om nya hot och funktioner.

Varför valde du Gibon?
Personalen. Det är ett fantastiskt gäng som jobbar i Göteborg. Vi har en otrolig sammanhållning och ställer verkligen upp för varandra.

Vad gjorde du innan du började på Gibon?
Jag jobbade med IT-projekt och teknisk service.

Vad gör du helst en perfekt ledig dag?
Lagar god mat, kanske röker eller grillar något och umgås med min familj. Min fru och mina två barn, vi gör allt tillsammans.

Har du någon dold talang?
Inte så dold men jag har en matinspirerad Instagram. Något som jag tycker är väldigt roligt.