Webinar: Vill du lära dig mer om smarta digitala mötesrum och samarbetsverktyg?

Del 1: Microsoft Teams
Detta tillfälle är riktat till dig som är nybörjare i Microsoft Teams och vill få grundläggande kunskaper. Vi guidar dig genom hur du och dina kollegor skapar samarbetsytor och kommunicerar på ett effektivt sätt med Microsoft Teams o och få förståelse för hur vi kan koppla mötesrummet till Teams.

Det enklaste sättet att skaffa Teams är att köpa Microsoft 365 Business Standard. Då ingår Microsoft Teams, OneDrive och alla andra Business-appar.

Registrera dig i formuläret för att få inspelningen ->Windows 10 Pro och Microsoft 365 Business Standard är bättre tillsammans

Microsoft 365 Business Standard och Windows 10 Pro ger dig en helhetslösning som är utvecklad för att hjälpa dig att säkert driva och bygga din verksamhet. Med Microsoft 365 kan du:

  • Få tillgång till ditt arbete, varsomhelst
  • Med 1 TB OneDrive-molnlagring, kan du säkert spara, redigera och dela dina filer från alla dina enheter, var du än är.
  • Organisera ditt team
  • Håll alla i teamet uppdaterade med gruppchatt, onlinemöten och samtal i Microsoft Teams.
  • Skapa ditt bästa arbete

Alla program du behöver ingår. Få premiumversionerna av Word, Excel, PowerPoint och Outlook för att skapa, redigera, och dela ditt bästa arbete.

Varför Windows 10 Pro?

Om du har ett litet företag och vill ha bättre funktionalitet är Windows 10 Pro det rätta valet för dig. Windows 10 Pro har inbyggda affärsfunktioner för kryptering, fjärrinloggning, Windows Hello, Windows informationsskydd, med mera.
Här är tre skäl till varför du bör uppgradera:

1. Omfattande inbyggt säkerhetsskydd
Att hålla data, enheter och identiteter skyddade är centralt för moderna företag. Med Windows 10 Pro får du maximal säkerhet i flera steg, som till exempel BitLocker-kryptering och skydd från hackare och skadlig kod. Windows 10 Pro ger ditt företag allt du behöver för att känna dig trygg med dina affärer.

2. Överlägsen produktivitet
Med Windows 10 Pro får du saker gjorda, både tekniskt och affärsmässigt. Det hjälper dina medarbetare att sömlöst organisera, integrera och starta upp projekt genom lättanvända samarbetsverktyg. Det får tidskrävande processer som att printa, signera, skanna och skicka dokument att gå makalöst snabbt – med en digital penna signerar du direkt på skärmen.

3. Flexibelt, precis som du
Windows 10 Pro är skapat för företag. Med tåliga komponenter, batteri som räcker länge, generösa garantier och fantastisk support. Det är teknik utvecklad för långa resor, avancerade presentationer, nya möten och oanade möjligheter. Byggt för att klara av de krav arbetslivet ställer i form av kvalitet, flexibilitet och säkerhet.

Supporten för Windows 7 har upphört! Det är hög tid att uppgradera till ett modernare Windows 10.