Om ditt företag förlitar sig på Microsoft 365 kan du förvänta dig tillförlitlig åtkomst till dess applikationer med mycket hög drifttid. Men många arbetar under en farlig missuppfattning: att Microsoft tillhandahåller fullständigt dataskydd och långsiktig datalagring för Microsoft 365.

Verkligheten är att e-postmeddelanden, bilagor och delade filer lagrade i Microsoft 365 inte är skyddade från de vanligaste och allvarliga problem med dataförlust, allt från enkla oavsiktliga borttagningar till sofistikerade skadliga attacker

Med Gibon backuplösning för Microsoft 365 får du inte bara ett skydd för din mailbox, utan även för din Onedrive och Sharepoint. Lösningen är en ”point to Point” backup vilket innebär att vi inte behöver installera något på era datorer, eller göra någon förändring när användare läggs till eller tas bort, detta sker automatiskt då förändringen genomförs i er Microsoft 365 plattform.

Vill du känna en trygghet och inte riskera att förlora data, fyll i via formuläret här nedan så kontaktar vår backupexpert er.

Intresseanmälan