fbpx

Nätverk som tjänst

Med Nätverk som tjänst får ni ett verksamhetsanpassat nätverk till en fast månadskostnad, där vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet. Ni slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll och kan istället fokusera på det ni är riktigt, riktigt bra på!

BAS

Med BAS får ni en smidig och kostnadseffektiv WiFi-lösning till en fast månadskostnad. Vi anpassar antalet accesspunkter efter din verksamhets behov och utformning och ser till att ni har ett fungerande gästnät.

PLUS

Med PLUS får ni all funktionalitet i BAS, plus att vi tar ansvar för hela ert nätverk inklusive WAN/LAN och brandväggar. Nätverksutrustning, underhåll och uppdateringar ingår i tjänsten och vi säkerställer tillgänglighet och funktionalitet enligt avtalad servicenivå (SLA).

KOMPLETT

Med KOMPLETT får ni all funktionalitet i PLUS samt maximal flexibilitet och den högsta säkerhetsnivån. Ni kan styra rättigheter på såväl användarnivå som per accesspunkt och vi erbjuder anpassade servicenivåer så att er verksamhet får just den tillgänglighet som ni behöver. Vi övervakar nätverket och ni har tillgång till vår servicedesk om ni behöver hjälp.

 BasPlusKomplett
WiFi
Gästnät
SLA
LAN och övrig nätutrustning
Brandvägg
Högsta säkerhetsnivå
Maximal flexibilitet
Övervakning
Servicedesk
KONTAKTA OSS!