fbpx

Kommunikation som tjänst

Sitter ni också på en arbetsplats med blandad telefoni- och IT-miljö? Upplever ni att företagets administration och logistik tar allt mer av er tid som kunde lagts på annat?

Vi på Gibon brinner för att skapa digitala lösningar som håller för en modern arbetsplats – att skapa förenklade system som i sin tur hjälper er så att ni kan ge era kunder den bästa servicen. Vi vet att smidiga kommunikationslösningar skapar en smidig organisation och därför har vi skapat den skalbara pakettjänsten Kommunikation som tjänst – där ni enkelt kan samordna och kostnadsoptimera er hantering av företagets mobila enheter, abonnemang och telefonväxel.

En smart och miljövänlig kommunikationslösning för er arbetsplats!

BAS

BAS ger er en standardiserad och molnbaserad telefonväxel med grundläggande funktionalitet såsom enkelt och molnbaserat gränssnitt, IVR, svarsgrupper, återuppringning och wallboard. I den inledande behovsanalysen hjälper vi er att fastställa hur behoven kring kommunikation på just ert företag ser ut och vilka tjänster ni har störst behov av. Vi levererar en kommunikationslösning som är oberoende och kan anpassas till alla mobiloperatörer.

Med BAS-tjänsten följer tillgång till service, support och utbildning via vår servicedesk.

PLUS

Med PLUS får ni en molnbaserad telefonväxel som är integrerad med Microsoft Office365. Med denna kommunikationslösning integreras er telefoni med kalenderfunktionen och kontakter i Outlook. Ni får snabbt och enkelt tillgång till era kontakter när ni skall kommunicera och er tillgänglighet speglas mot kalenderfunktionen. Kommunikationslösningen är oberoende och kan anpassas till alla mobiloperatörer.

KOMPLETT

Med KOMPLETT får ni en molnbaserad telefonväxel som är integrerad med Microsoft Office365 med alla tjänster som ingår i BAS och PLUS.

I KOMPLETT ingår mobiltelefoner och mobilabonnemang för er arbetsplats som övervakas och uppdateras i vår mangeringsplattform. I denna kommunikationslösning erbjuder vi en mängd tjänster såsom konfigurering, installation, utbildning, utbytesenheter och service, säkerhet samt återtag och återvinning d v s ett produktlivscykelansvar.

 BasPlusKomplett
Behovsanalys
Växelplattform
Operatörsoberoende
Service, support och utbildning
Full integration med Office365 och Teams
Säkerhet och övervakning
Managering och uppdatering
Mobiltelefoner
Mobilabonnemang
Återtag och recycling
KONTAKTA OSS!


Digital marknadsföring