fbpx

Klient som tjänst

Med Klient som tjänst får din verksamhet en behovsanpassad och skalbar lösning för hantering av era enheter. Vi hjälper er genom produktens hela livscykel, från inköp till återtag och säkerställer samtidigt minsta möjliga miljöpåverkan, samt en säker hantering och radering av känslig information.

Med Klient som tjänst får ni hela livscykeln hanterad till en fast månadskostnad och slipper fundera över kostnader för investeringar, drift och underhåll.

BAS

Med BAS får ni en trygg och smart hantering av inköp, leverans och återtag av era datorer, tablets och smartphones. I behovsanalysen hjälper vi er att ta fram ett fokussortiment och sätter upp en webbshop anpassad för era behov, där ni kan beställa de produkter och tjänster som valts ut. Vi hanterar leveransen till er och när produkterna nått slutet av sin livscykel sköter vi återtag och återvinning och ger er en kvittens på hur produkterna tagits omhand samt att och hur informationen på enheterna raderats.

PLUS

Med PLUS får ni all funktionalitet i BAS, plus tjänster inför och i samband med leverans av era enheter. Vi hjälper er bland annat med avemballering, imagehantering, stöldskyddsmärkning, konfiguration, applikationer och DOA-tester. I samband med leverans kan vi även sköta installationen hos användaren och ta med oss användarens gamla enheter vid samma tillfälle.

KOMPLETT

Med KOMPLETT får ni all funktionalitet i PLUS, tillsammans med en heltäckande tjänsteleverans under produktens livscykel. Vi tillhandahåller Asset Management samt Servicedesk som levererar support och hantering av service-, garanti- och försäkringsärenden. När produkterna närmar sig slutet av sin livscykel gör vi en ny behovsanalys för att ta fram en ny skräddarsydd lösning för er.

 BasPlusKomplett
Behovsanalys
Inköp
Avemballering
Image/konfig
Stöldskydd
Leverans
Installation
Asset Management
Servicedesk & garanti
Återtag & recycling
KONTAKTA OSS!