fbpx

Digital Arbetsplats

Vi på Gibon är övertygade om att det allra mesta som kan digitaliseras, också kommer att digitaliseras. Därför är vi stolta över att kunna presentera vår tjänst Digital Arbetplats!

Med hjälp av en specialanpassad digital arbetsmiljö kan ni kollegor tillsammans dela och skapa de dokument ni behöver gemensamt, använda en och samma plattform för mail – och välja om ni vill kunna göra allt detta uppkopplade till molntjänst och wifi – eller inte uppkopplade alls.

Enkelt att skapa – enkelt att dela

För Gibon fungerar den vardagliga digitala transformationen som bäst när den är så enkel som möjligt. Som medarbetare vill man kunna dela dokument säkert på arbetsplatsen, man vill att det ska vara enkelt att skapa och även enkelt att dela. Därför har vi utvecklat Digital Arbetsplats – en uppsättning gemensamma arbetsytor som innebär en förenklad vardag både när du jobbar enskilt och tillsammans med andra, och oavsett var du jobbar.

Digital Arbetsplats är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

BAS

Digital Arbetsplats BAS erbjuder säker och smidig hantering av:

  • kalender
  • mail
  • kontakter och
  • samarbetsytor för gemensamma filer över webben.

PLUS

Digital Arbetsplats PLUS ger dig:

  • alla tjänster i BAS, samt
  • samarbetsytor för gemensamma filer även utan uppkoppling till webben
  • licenser för Officeprogrammen (Word, Excel, osv)

KOMPLETT

Digital Arbetsplats KOMPLETT innebär en perfekt variant för våra kunder med integrerade lönesystem eller andra affärssystem med krav på högre belastning. Här ingår alla tjänster i BAS och PLUS, och du erbjuds också:

– helt egna lagringsytor

– säker och smidig tillgång till dina affärssystem, oavsett var i världen ni befinner er och oberoende av moln- eller webbanslutning.

 BasPlusKomplett
Mail, kalender & kontakter
Digitala mötesrum
Samarbetsytor
Servicedesk
Arbeta utan uppkoppling
Arbeta lokalt på flera enheter
Egna lagringsytor
Verksamhetssystem online

Oavsett vilken variant av vår Digitala mobila arbetsplats ni väljer, ingår självklart alltid tillgång till vår support.

Digital Arbetsplats är helt enkelt ett både smart och smidigt alternativ för dig som önskar förenkla, standardisera och kostnadsoptimera era digitala mötesrum – på den nivå som passar er!

Välkommen att höra av er till oss på Gibon så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS!