Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Gibon? Skicka in din ansökan idag.

Vi söker just nu

Säljare med fokus på digitala lösningar – Nyköping

Vi söker säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

IT & Dokumenttekniker – Nyköping

Gibon Nyköping växer och vi behöver förstärka vårt IT & Dokument-team! Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation.

I din roll som IT & dokumenttekniker är du en viktigt funktion för att underlätta våra kunders vardag. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande supportärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystem från våra kunder kan göra det dem är riktig bra på.

IT-servicetekniker – Ljungby

Gibon Ljungby växer och vi behöver förstärka vårt IT-teknikteam med en IT-servicetekniker för arbete både i vårt teknikcenter och på plats hos våra kunder i Kronobergs län. Vi söker dig som är intresserad av IT och kundkommunikation.

Säljare med fokus på digitala lösningar – Göteborg

Gibon Göteborg växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

IT- Konsult – Gibon Göteborg

Gibon söker en ny medarbetare till vår konsultavdelning med placering i Göteborg. Rollen innebär framförallt support och underhåll av våra kunders IT-miljö, samt delaktighet i arbetet med vår hostingmiljö.

Junior Webbutvecklare – Uppsala

Gibon Uppsala söker en Junior Webbutvecklare med huvuduppgift att arbeta med WordPress.För att trivas i tjänsten ser vi att du är öppen för nya tekniker, tycker om att samarbeta och analytisk i ditt arbetssätt.

Supporttekniker Servicedesk/Helpdesk – Stockholm

Vi söker dig som är intresserad av IT, service och kundkommunikation. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från våra kunder, lösa och dokumentera inkomna ärenden och eskalera ärenden vid behov. I tjänsten ingår också att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av teamet.

Supporttekniker med Teamleaderansvar – Stockholm

Vi söker dig som är intresserad av IT, service och kundkommunikation. Arbetsuppgifterna består av att leda och följa upp arbetet i Servicedesk samt att själv ta emot inkommande samtal och mail från våra kunder, lösa och dokumentera inkomna ärenden och eskalera ärenden vid behov. I tjänsten ingår också att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av teamet.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Uppsala

Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam. Vi söker en erfaren säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Digital marknadsförare – Uppsala

Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt marknadsföringsteam. Vi söker en Digital marknadsförare med huvuduppgift att arbeta med SEA och SEO.

För att trivas i tjänsten ser vi att du är agil och analytisk i ditt arbetssätt.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker erfarna säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Gävle

Gibon Gävle fortsätter att växa och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker två säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Med vårt nylanserade kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar skapar vi goda förutsättningar för dig att lyckas. Vi har en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Säljchef med fokus på IT-lösningar – Gävle

Gibon Gävle växer och vi söker nu en driven säljchef med inriktning och erfarenhet av IT-lösningar. Du erbjuds möjligheten att bygga från grunden med säljteamet och stötta säljarna i arbetet att nå sina mål.

Du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av företaget och naturligtvis ha stor möjlighet till att påverka hur du vill driva affärsområdet för IT-lösningar.

Spontanönskan

SKICKA ANSÖKAN!

3 snabba frågor (ej obligatoriskt)