Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Gibon? Skicka in din ansökan idag.

Vi söker just nu

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Uppsala

Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam. Vi söker en erfaren säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

IT & Dokumenttekniker – Nyköping

Gibon Nyköping växer och vi behöver förstärka vårt IT & Dokument-team! Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation.

I din roll som IT & dokumenttekniker är du en viktigt funktion för att underlätta våra kunders vardag. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande supportärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystem från våra kunder kan göra det dem är riktig bra på.

Digital marknadsförare – Uppsala

Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt marknadsföringsteam. Vi söker en Digital marknadsförare med huvuduppgift att arbeta med SEA och SEO.

För att trivas i tjänsten ser vi att du är agil och analytisk i ditt arbetssätt.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker erfarna säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Gävle

Gibon Gävle fortsätter att växa och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker två säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Med vårt nylanserade kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar skapar vi goda förutsättningar för dig att lyckas. Vi har en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Säljchef med fokus på IT-lösningar – Gävle

Gibon Gävle växer och vi söker nu en driven säljchef med inriktning och erfarenhet av IT-lösningar. Du erbjuds möjligheten att bygga från grunden med säljteamet och stötta säljarna i arbetet att nå sina mål.

Du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av företaget och naturligtvis ha stor möjlighet till att påverka hur du vill driva affärsområdet för IT-lösningar.

IT-konsult – Borås

Gibon söker en ny medarbetare till vår konsultavdelning med placering i Borås. Rollen innebär framförallt support och underhåll av våra kunders IT-miljö, samt delaktighet i arbetet med vår hostingmiljö.

Arbetsuppgifterna som IT-Konsult på Gibon innebär systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem samt applikationer i våra kunders IT-miljöer.

Försäljningschef – Ljungby

Gibon Ljungby är i en tillväxtfas och behöver förstärka organisationen för att klara de högt ställda målen. Vi söker en försäljningschef med huvuduppgift att bygga och ansvara för en avdelning som kan förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen. I ledningsgruppen har du en central roll då du ansvarar för din personal, budget och resultat.

Spontanönskan

SKICKA ANSÖKAN!

3 snabba frågor (ej obligatoriskt)