Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Gibon? Skicka in din ansökan idag.

Vi söker just nu

Servicetekniker – Nyköping

Gibon Nyköping växer och vi behöver förstärka vårt Service team. Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande supportärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystem från våra kunder och genomföra på-platsen-service. I tjänsten ingår också att grundinstallera och hantera mjukvara till skrivare. Du är naturligtvis även delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av teamet.

IT-konsult – Borås

Gibon söker en ny medarbetare till vår konsultavdelning med placering i Borås. Rollen innebär framförallt support och underhåll av våra kunders IT-miljö, samt delaktighet i arbetet med vår hostingmiljö.

Arbetsuppgifterna som IT-Konsult på Gibon innebär systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem samt applikationer i våra kunders IT-miljöer.

IT-konsult/Onsitetekniker – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver förstärka vårt IT-supportteam med en IT-konsult för onsitearbete hos våra avtalskunder.

Vi söker dig som är intresserad av IT och kundkommunikation. Arbetsuppgifterna består av att support, förvaltning och utveckling av IT-miljön hos våra avtalskunder. I tjänsten ingår också att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av teamet.

Supporttekniker – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver förstärka vårt Servicedesk/IT-support-team. Vi söker dig som är intresserad av service och kundkommunikation. Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande samtal och mail från våra kunder, lösa och dokumentera inkomna ärenden och att skicka vidare de ärenden som inte kan lösas vid en första kontakt. I tjänsten ingår också att vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med resten av teamet.

Försäljningschef – Ljungby

Gibon Ljungby är i en tillväxtfas och behöver förstärka organisationen för att klara de högt ställda målen. Vi söker en försäljningschef med huvuduppgift att bygga och ansvara för en avdelning som kan förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen. I ledningsgruppen har du en central roll då du ansvarar för din personal, budget och resultat.

Säljare med fokus på digitala lösningar – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker fem säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Erfarna säljare med fokus på digitala lösningar – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker erfarna säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Senior Säljare – Stockholm

Gibon Stockholm växer och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker seniora säljare med huvuduppgift att förvalta och utveckla en stor och gedigen kundbas men också vara med och utveckla företaget och bearbeta nya kundämnen.

Spontanansökan

Finns inte den tjänst du söker uppe? Skicka in en spontanansökan för att öka chansen till en bra matchning genom att presentera dig själv.

Bifoga ditt CV