Om Gibon

Den 8 januari 2018 lanserade vi en ny medlemsägd företagsgrupp under ett nytt varumärke, Gibon. Vi erbjuder digitala lösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har från start tio medlemmar, tillsammans 130 medarbetare och en omsättning på mer än 300 miljoner.

Våra medlemmar har olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi kombinerar denna spetskompetens som finns på alla våra kontor. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. Dessutom ger det våra medlemmar möjlighet att öka lönsamheten och tillväxten i den egna verksamheten.

Gibon har en tydlig tillväxtstrategi, där vi genom att addera nya kontor till Gibongruppen kommer att växa både geografiskt och kompetensmässigt. Vår målsättning är att nå en omsättning om minst 1,5 miljarder kronor om fem år.

Välkommen till Gibon!

Områden vi är lite extra duktiga inom

Vi på Gibon sitter på en mängd olika kompetenser när det gäller digitala lösningar. Men det finns ett par områden där vi är extra duktiga. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något av detta.

Molntjänster

Office 365

GDPR/IT-policy

it-infrastruktur

IT-infrastruktur

IT-drift

IT-drift

IT-säkerhet

IT-säkerhet

Webbutveckling

E-handel

Sökmotoroptimering

Utbildning

Print som tjänst

Print som tjänst

Production printing

Production printing

Affärssystem

Affärssystem, ERP

Systemutveckling

Digital signage

AV-lösningar

AV-lösningar

Telefoni

Telefoni

internet

Fiber

wifi

WIFI