Vi på Gibon bygger våra webblösningar i WordPress med egenskriven ren kod, inget halvfabrikat såsom pagebuilders, färdiga teman eller liknande. Vi strävar efter att i största möjliga utsträckning undvika tunga plugins som annars kan tynga sidan.

Detta för att ni som kund ska få en högkvalitativ, unik produkt som är skräddarsydd för er verksamhet. En mycket viktig fördel med detta arbetssätt är att sidan inte ”väger” mer än den behöver göra, vilket är en förutsättning för att sökmotorer såsom Google skall skatta den högt och premiera den högre än andra sidor inom samma relevansområde.

Vi bygger alltid responsivt och med ”mobile first” i åtanke. Då vi utvecklar använder vi moderna tekniker för att hålla prestandan så hög som möjligt.
Några exempel på dessa är:

  • Vi använder en boilerplate som grundar sig i Roots Bedrock som ökar säkerheten och effektiviteten i både utvecklingen och användandet för våra slutkunder.
  • Vi skriver våra stilmallar i SASS och komprimerar och packar dem till minifierad
  • CSS vilket går snabbare för en webbläsare att läsa in.
  • Detsamma gör vi med script. Vi skriver främst i jQuery och JavaScript som även de komprimeras och packas. Då vi kommer till grafiskt material så använder vi jpeg, png, webp för rastrerade bilder och granskade och strippade svg-filer för vektorbaserade illustrationer. Detta för att alltid leverera så hög kvalitet som möjligt till så låg vikt som möjligt.
  • För filmer så erbjuder vi alltid möjlighet att läsa in webm av samma syfte.

Dessa arbetsmetoder gör att vi i princip ska skapa vilket utseende och vilka funktioner som helst.

Välj paketnivå

Webbproduktion är skalbar, dvs ni väljer själva vilken nivå och variant av tjänsten som passar just er organisation bäst:

01

Bas

Presentations Hemsida till fast pris och förutbestämd layout.

Mer information

Mindre information

För dig som vill ha en professionell, prisvärd hemsida som håller hög prestanda är detta ett prisvärt alternativ.

02

Plus

Skräddarsydd hemsida efter ert eget önskemål med den designen och de funktioner som ni vill ha.

Mer information

Mindre information

Här är det nästan bara fantasin som sätter gränserna. Vi producerar hemsidan efter den Wireframe som vi tagit fram tillsammans med er alt. om ni själva inkommer med en wireframe som vi tillsammans går igenom.

03

Komplett

För dig som vill driva e-handel skapar vi en unik skräddarsydd plattform i världsledande E-handelsplattform WooCommerce.

Mer information

Mindre information

Här kan vi dessutom hjälpa er med kopplingar och API:er mot affärssystem för synkronisering av lagersaldon, priser osv.

Bas

Plus

Komplett

Behovsanalys
Workshop
Webbproduktion
Deploy
Grafisk manual
Produktion av innehåll
Wireframe
API-analys
Kopplingar mot affärssystem
WooCommerce
Oavsett vilken variant av Webbproduktion ni väljer, ingår självklart alltid tillgång till vår support. Välkommen att höra av er till oss på Gibon så berättar vi mer!