Publicerat: 21 juni 2021

Företagsgruppen Gibon fortsätter att expandera i snabb takt och etablerar sig nu i norra Sverige. Den nya medlemmen, tidigare Outright Solutions (Ricoh IT Partner Norr), har kontor i Skellefteå och Luleå vilket innebär att Gibon från och med 1 juli finns på 21 orter i Sverige och dessutom kommer närmare kunderna i norra Sverige. 

De nya Gibon-kontoren Skellefteå och Luleå är i en expansiv fas där man framför allt ser tillväxtmöjlighet inom arbetsplatsnära IT-tjänster och mötesteknik, man planerar att nyrekrytera till hösten för att möta marknadens behov. Den kraftiga tillväxten i Skellefteå-regionen i och med etableringen av Northwolt innebär ett hett företagsklimat med många nyetableringar.

Gibon i Skellefteå och Luleå är helhetsleverantörer av IT, mötesteknik och telefoni med fokus på SMB-marknaden.

– Det känns väldigt spännande att få bli en del av en större grupp som jobbar ihop med att utveckla tjänster och erbjudanden. Gibon har ett starkt varumärke och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans. Dessutom ska det bli kul att få träffa kunder igen efter pandemin, särskilt nu när vi har ett nytt starkt erbjudande i ryggen, säger Thomas Eriksson på Gibon Skellefteå och Luleå.

– Det känns skönt att kunna gå på semester efter att ha uppnått ytterligare en milstolpe. Vi är nu över 20 kontor och har samtidigt etablerat oss i norra Sverige vilket var ett av årets målsättningar. Vi fortsätter att växa snabbare än planerat med ett koncept som bevisligen attraherar allt fler medlemmar, där vi tydligt ser att IT-bolag som tidigare haft stort fokus på en leverans i sina lokala driftcenter behöver stöd i transformationen till en lönsam molnleverans. Att tillhöra Gibon innebär att man kan starta med ett etablerat varumärke, ett färdigt tjänsteerbjudande och en central molnbaserad driftleverans, säger Mia Åslander, vd Gibon Sverige.

Gibon erbjuder digitala lösningar för mindre och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har 180 medarbetare på 21 orter och en omsättning på över 400 miljoner.

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Eriksson, Gibon Skellefteå och Luleå
Tel:  0910-58 59 36
E-post:

Mia Åslander, vd Gibon Sverige
Tel: 076-188 91 77
E-post: 

Fler nyheter