Publicerat: 1 februari 2023

IT-företaget Gibon fortsätter att expandera och etablerar nu ännu ett nytt kontor, den här gången i Jönköping. Det gör att Gibon nu finns på 17 orter i Sverige.

– Jag är väldigt ödmjuk och stolt över att Gibongruppen fortsätter växa i dessa tuffa tider samtidigt som vi ser att flera stora internationella aktörer tvingas göra nedskärningar, säger Gibon Sveriges VD Pär Björkander.

Den första februari 2023 slår Gibon upp portarna i Jönköping på Ryhovsgatan. Verksamheten kommer drivas av Jens Williamsson, Martin Arvidsson och Mats Rydell.

– Jönköping är en geografiskt viktig plats för oss och en marknad med stor potential där vi kommer kunna göra stor skillnad med vårt utbud av tjänster och produkter, för små och medelstora företag. Jens, Mats och Martin som nu startar upp Gibon Jönköping har lång och gedigen erfarenhet av försäljning och teknisk leverans inom IT. Detta bolag har därmed väldigt goda förutsättningar att hjälpa kunderna på orten, säger Pär Björkander.

Kärnkompetensen hos den nya Gibon-medlemmen ligger på hela Gibons tjänsteutbud, med fokus på IT, print och mötesteknik. Målet är att kontoret inom de kommande sex månaderna ska förstärka teamet ytterligare med både säljkraft och fler IT-konsulter. Detta för att ta vara på den fina marknad som finns i Jönköpings-regionen och för att leverera riktigt bra service och support till våra kunder.

– Med ett starkt varumärke, sunda värderingar och att Gibons tjänsteportfölj ligger i framkant och är anpassad för små och medelstora företag som skapar värde på riktigt, känns Gibongruppen som ett självklart val för oss. Många av Gibonkontoren har olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi har en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande, säger Jens Williamsson.

– Gibon lanserades för fem år sedan och erbjuder digitala lösningar för små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibongruppen består idag av 19 bolag, representerade på 17 orter, med 200 medarbetare och en omsättning på ca. 500 miljoner kr.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Jens Williamsson, Gibon Jönköping
Tel: 070 – 144 26 35
E-post:

Pär Björkander, VD Gibon Sverige AB
Tel: 070 – 579 53 45
E-post:

Fler nyheter